Çınarlarımızdan Öğrencilerimize Tavsiyeler

TÜGVA Hendek Temsilciliği tarafından Hendek Melek Nişancı Huzurevi işbirliği ile yürütülen "Çınarlarımızdan Yeni Nesillere Tavsiyeler" Projesi kapsamında huzurevi sakini Şakir Alimoğlu, Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokuluna konuk oldu.

Çınarlarımızdan Öğrencilerimize Tavsiyeler

TÜGVA Hendek Temsilciliği tarafından Hendek Melek Nişancı Huzurevi işbirliği ile yürütülen "Çınarlarımızdan Yeni Nesillere Tavsiyeler" Projesi kapsamında huzurevi sakini Şakir Alimoğlu, Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokuluna konuk olarak öğrencilerimizle söyleşide bulundu.

 Söyleşiye Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yenilmez, Melek Nişancı Huzurevi Müdürü F. Nurhan Avcı, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Gülşen Fatma Dursun ve TÜGVA Hendek Temsilcisi Bulut Menteş de katıldı.

Söyleşiye yaşam öyküsünü kısaca anlatarak başlayan Şair Alimoğlu, öğrencilerimize yaşamından kesitler sunarak tavsiyelerde bulundu.

 Öğrencilerimizin ilgi ve dikkatle takip ettiği söyleşinin sonunda katılımcılar Alimoğlu'nu uzun süre ayakta alkışladı. Söyleşinin ardından öğrencilerimize hitap eden Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu, söyleşiden oldukça keyif aldığını ve kendi adına kazanımlar elde ettiğini dile getirdikten sonra öğrencilerimizin dile getirilen tavsiyeleri dikkate almaları gerektiğini vurguladı. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ardından söyleşi sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2022, 21:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184