Çocukta Özgüven Nasıl Gelişir

Hendek Noksel İlkokulu’nda Çocukta Özgüven Nasıl Gelişir konulu seminer düzenlendi.

Çocukta Özgüven Nasıl Gelişir

Hendek Noksel İlkokul YouTube adresi (https://www.youtube.com/watch?v=6oybD6ggKHM) 24 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 20.00'da Zoom Programı üzerinden canlı olarak Çocukta Özgüven Nasıl Gelişir konulu seminer düzenlendi.

Sosyolog-Yazar Nurdoğan Arkış’ın konuk olarak katıldığı seminerin moderatörlüğünü Hendek Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Musa Yıldırım, Noksel İlkokulu Rehber Öğretmeni Ahmet Ali Kutlu, Noksel İlkokulu Rehber Öğretmeni Emriye Kaya ve Ziya Gökalp Ortaokulu Rehber Öğretmeni Hakan Tuncel yaptılar.

Veli ve Öğretmenlerden sorular

Çok sayıda öğretmen ve veli sorularıyla seminere katkıda bulundu. Bazı Veli ve Öğretmenler canlı yayına katılarak Sosyolog-Yazar Nurdoğan Arkış'a sorular sordu.

Seminer sürecinde; özgüven nedir? Özgüvenin gelişmesi için ortamda bulunması gerekli iki temel özellik. Çocuklarımızda "bilmek" ile ilgili algıyı ve beceriyi geliştirmek konusunda neler yapabiliriz? Çocuğumuzda "ben yapabilirim" algı ve becerisini nasıl geliştirebiliriz? Çocukta "sürdürebilirim" algısının ve becerisinin geliştirilmesi. Çocuğun özgüvenini geliştirmek için bazı öneriler gibi konularda bilgiler verdi.

Seminer sonunda programı dinleyen veliler ve öğretmenler memnuniyetlerini ifade ettiler.

Canlı yayınlanan seminer programını izlemek için

YouTube Adresi: https://www.youtube.com/watch?v=6oybD6ggKHM

Web: //hendeknokselio.meb.k12.tr/

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184