Eğitim Camiasının Acı Günü

Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni 46 yaşındaki Osman Kurtuluş geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Eğitim Camiasının Acı Günü

Cumartesi gecesi evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu Hendek Devlet Hastanesine kaldırılan 22 yıllık öğretmen Osman Kurtuluş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eşi de anaokulu öğretmeni olan iki çocuk babası öğretmenimizin ani vefatı eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenimizin vefatını sosyal medya hesabından duyururken, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş yayınladığı taziye mesajında metal teknolojileri öğretmeni Osman Kurtuluş’un vefatından büyük üzüntü duyduklarını belirterek, öğretmenimize Allah’tan rahmet, ailesine, meslektaşlarına, öğrencilerine başsağlığı ve sabır diledi.

Aslen Kocaelili olan öğretmenimiz Osman Kurtuluş’un cenazesi bugün (Pazar günü) Hendek’teki evinden alınarak ilçe kabristanlığında toprağa verildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 3 yıl Önce

Hocam ALLAH rahmet eylesin çok iyi yürekli bi eğitimciydiniz ALLAH sizden razı olsun evimize 1 ekmek alıp gidebiliyosak bunda sizin payınız çok büyük sizden ögrendimiz mesleğimiz sayesinde her alanda iş olanaklarımız oldu gerçekten çok sevdiğim ve değer verdiğim biriydiniz ALLAH ım sizi nurlar içinde uyutsun

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184