EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN KİTAP OKUMA YARIŞMASI ETKİNLİĞİ

Hendek Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Bölümü 4. sınıf 2. öğretim öğrencileri ,Çamlıca Yeşiller İlkokulunda etkinlik düzenlediler

EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN KİTAP OKUMA YARIŞMASI ETKİNLİĞİ


Hendek Eğitim Fakültesinde düzenlenen kermes tarafından elde edilen gelirle alınan kitaplar öğrencilere dağıtıldı.Öğrenciler arasında kitap okuma yarışması düzenlendi.Dereceye giren öğrencilere hediyeler verilecek.

Hendek Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü 4. sınıf 2. öğretim öğrencileri Sefa Nuri Azar Ve Şeyma Başoğlu koordinatörlüğünde topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında gerçekleşen etkinlikte kermesten elde edilen gelirle alınan kitaplar alınarak 5. Ve 8. Sınıf Öğrencilere dağıtıldı.

Öğrencilere dağıtılan kitapları iki hafta içerisinde okuyan her sınıftan öğrencilere yapılan  değerlendirmelerin ardından dereceye gireceklere ödül verilecek.


Kitap okuma yarışmasında Birinci olan öğrenciye Tablet ,İkinci olan öğrenciye MP3 Müzik çalar ve üçüncü olan öğrenciye sürpriz hediye paketi verilecek.Ayrıca Kitap okuma yarışmasına katılan öğrencilere verilen kitaplar hediye edilecek.

Etkinliği düzenleyen Hendek Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Bölümü 4. sınıf 2. öğretim öğrencileri Sefa Nuri Azar Ve Şeyma Başoğlu topluma hizmet uygulamaları kapsamında yürüttükleri çalışma kapsamında öğrenciler ile hem bir arada olmak hem de onları okumaya teşvik etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.


Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2014, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184