Eğitime Kar Engeli

Kar yağışı nedeniyle Okullarda yarın yüz yüze eğitim yapılamayacak.

Eğitime Kar Engeli

Sakarya’da kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitim 1 gün süreyle ertelendi.

Kar yağışı ile verilen 1 günlük ara nedeniyle Eğitime ara verilmediği, uzaktan eğitim yolu ile Öğrencilerin derslerine devam edileceği belirtildi.

Eğitime 1 gün ara verildi

Konuyla ilgili olarak Sakarya Valiliğinden yapılan açıklamada “İlimizde hâkim olan kar yağışından dolayı meydana gelebilecek aksamalar sebebiyle; İlimiz genelinde Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı resmi ve özel okullardan/kurumlardan, yüz yüze eğitim yapanlar için eğitim ve öğretime, 15 Şubat Pazartesi günü için 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Yine tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görevli olan engelli personel ile hamile personel de 15 Şubat 2021 Pazartesi günü idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Uzaktan Eğitim

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, “15 Şubat 2021 Pazartesi günü eğitim-öğretim faaliyetlerinin yüz yüze başlaması kararlaştırılan köy okulları, bağımsız anaokullarında yoğun kar yağışı nedeniyle yeni döneme bir gün süre ile uzaktan eğitimle başlanacak, sonrasında yüz yüze devam edilecektir” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184