FEN BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN BİLİM ŞENLİĞİ

SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi 3.sınıf öğrencileri yıl sonu bilim şenliği düzenlediler.

FEN BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN BİLİM ŞENLİĞİ


SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi 3.sınıf öğrencileri yıl boyunca hazırladıkları Materyalleri , Bölüm öğretmeni Yard.Doç.Dr.Aysun Öztuna Kaplan nezaretinde Ş.A.Gaffar Okkan Ortaokulu,Ziya Gökalp Ortaokulu, Ş.Mahmutbey Ortaokulu,İmam Hatip Ortaokulu ve Atikehanım Ortaokulu öğrencilerine bilgiler verdiler.

Eğitim Fakültesi Dekanlığına atanarak göreve başlayan Dekan Prof.Dr.Firdevs Karahan,Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Alpaslan Okur ve Bölüm Öğretim üyesi Yard.Doç.Hüseyin Çalışkan  Fen Bilgisi 3.sınıf öğrencilerin hazırladığı Materyallerin sergilendiği bilim şenliğini gezerek bilgiler aldılar.

Fen Bilgisi Bölümü Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr. Aysun Öztuna Kaplan “Hazırladığımız bilim şenliğinde amacımız lisans öğrencilerimizin hazırladığı materyalleri ortaokulu öğrencileri ile paylaşarak onlara faydalı olmaktır.Etkinliğimizde modellerimiz ,posterlerimiz eğitsel oyunlar ve deneyler yer almaktadır.Çalışmalarda emeği geçen tüm öğrencilerime teşekkür ederim “ dedi.


Fen Bilgisi bölümü 3.sınıf öğrencilerinden Hande Kıvılcım ise “ Öğretim tasarımı ve Materyal geliştirme dersinde yapmış olduğumuz materyalleri sergilemekten dolayı gurur duyuyoruz.Bizlere bu fırsatı veren Dekan’ımıza ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüze , Bölüm Başkanımız Mustafa Yılmazlar’a ve Ders hocamız Aysun Ö.Kaplan’a teşekkür ediyorum” diyerek emeği geçen öğrenci arkadaşlarını da kutladı.


Fen Bilgisi bölümü 3.sınıf öğrencilerinden Mehmet Demir ise “Ders kapsamında yapmış olduğumuz modelleri sergilemekten dolayı gurur duyuyoruz.Geleceğin öğretmen adayları olarak bizi bu seviyelere getiren hocalarımıza ve Dekan’ımıza teşekkür ediyorum” diyerek Ortaokulu öğrencileri ile bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Fen bilgisi 3.sınıf öğrencileri Materyal Bilim şenliğini gezdirerek bilgi verdikleri Ortaokulu öğrencileri arasında Eğitsel oyunlar oynatarak yarışmayı kazanan öğrencilere hediye verdiler.




Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2014, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184