Hendek Belediyesinde İsg Eğitimleri Sürüyor

Hendek Belediyesi tarafından, çalışan personele 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği ile 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Bilgilendirme Eğitimi” semineri verildi.

Hendek Belediyesinde İsg Eğitimleri Sürüyor

Nikah Ve Toplantı Salonunda

Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında Hendek Belediyesi personeline hizmet içi eğitim semineri düzenlendi. Tüm personelin katıldığı hizmet içi eğitim semineri Atatürk Parkı içerisinde yer alan Nikah ve Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Furkan Arabacı, tarafından verilen eğitimlerde belediye personeline, iş sağlığı ve güvenliği, işçi ve işverenin yasal hak ve sorumlulukları, acil durumlarda yapılması gerekenler, yangın güvenliği, iş güvenliği ekipmanlarının tanıtılması, iş kazaları ve meslek hastalıkları, kaza, yaralanma, hastalıktan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması gibi konularda bilgilendirmeler yapıldı. Gruplar halinde gerçekleşen eğitime katılan personeller toplamda 20 sorudan oluşan sınava tabi tutuldu.

Devam Edecek

Hendek Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise, “Kurumumuzda güvenlik kültürünü oluşturmak için İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) eğitimleri büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle bu eğitimlerimiz periyodik aralıklarla devam edecek” denildi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184