Hendek Belediyesinden Sınav Günü Ücretsiz Ulaşım

Hendek Belediyesi, yarın yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için öğretmen, öğrenci ve velilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacağını duyurdu.

Hendek Belediyesinden Sınav Günü Ücretsiz Ulaşım


Tedbirler Alındı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun talimatıyla, belediye ekipleri yarın yapılacak LGS için tedbirlerini aldı. Buna göre 20 Haziran 2020 Cumartesi günü saat 09.30’da başlayacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde; öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin ulaşımda herhangi bir sorun yaşamaması için okullara ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.

 

Aralıksız Seferler

Öğrencilerin mahallelerine en yakın okullarda sınava girecek olmasına rağmen; belirlenen güzergâhlarda saat 08.30’da başlayacak seferler kapsamında sınav başlayana kadar öğrenci ve velilerin okullara ulaşımı sağlanacak. Cumhuriyet Meydanından ve Köprübaşı Mahallesi Nal Tesisleri önünden kalkacak olan ve okullara göre numaralandırılmış otobüsler, güzergâhlar boyunca aralıksız seferler düzenleyecek.

 

Öğretmenler İçin

Ayrıca sınavda görev yapacak olan öğretmenler içinde 2 otobüs tahsis edildi. Bu otobüsler Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünden hareket edecek.  

 

Yks İçinde Uygulanacak

Hendek Belediyesi, 27-28 Haziran günlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) içinde sınav yapılacak okullara otobüs seferleri düzenleneceğini duyurdu.

 

OTOBÜS NUMARALARI VE OKULLAR

Kalkış noktası: Cumhuriyet Meydanı –Köprübaşı mahallesi (Nal Tesisleri önü)

Kalkış saati : 08:30

 

1NOLU OTOBÜS

Prof. Dr. İsmail Cerrahoğlu İmam Hatip Ortaokulu

Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu

Özel Teksen Ortaokulu

2NOLU OTOBÜS

Atikehanım Ortaokulu

3NOLU OTOBÜS

Nene Hatun İmam Hatip Ortaokulu

4NOLU OTOBÜS

Ziya Gökalp Ortaokulu

Abdurrahman Gürses İmam Hatip Ortaokulu

Şehit Mahmutbey Ortaokulu

Hendek İmam Hatip Ortaokulu 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2020, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184