Hendek Eğitimde Tek Yürek Oluyor

Hendek Belediyesi ve MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı Hendek’teki İmam Hatip okulları işbirliğinde 20 – 22 Mart 2023 tarihleri arasında Muammer Sencer Caddesi Belediye önünde ‘Eğitimde Tek Yürek Kermesi’ düzenleniyor. Düzenlenecek kermese yardımsever Hendek halkının desteğinin beklendiği açıklandı.

Hendek Eğitimde Tek Yürek Oluyor

Hendek Belediyesi Önünde

Hendek Belediyesi ve eğitimciler anlamlı bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Hendek Belediyesi ve MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı Hendek’teki İmam Hatip okulları işbirliğinde 20 – 22 Mart 2023 tarihleri arasında Muammer Sencer Caddesi Belediye önünde ‘Eğitimde Tek Yürek Kermesi’ düzenlenecek. 20 Mart Pazartesi günü başlayıp 22 Mart Çarşamba günü sona erecek olan kermes, 3 gün boyunca 10:00 ile 17:30 saatleri arasında Hendek Belediyesi önünde açık olacak. Düzenlenecek kermesten elde edilen tüm gelir deprem bölgesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere ve vatandaşlara bağışlanacak.

Kırtasiye Malzemesi Yardımı Yapılabilecek

Hendek Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “20 – 22 Mart 2023 tarihleri arasında Belediyemiz önünde 3 gün boyunca sürecek olan kermese vatandaşlarımız alışveriş yaparak destek olabilir dilerlerse depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere defter, kitap ve kırtasiye malzemeleri gibi yardımda bulunabilirler” denildi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184