Hendek Sosyal Hizmet Merkezinde Aile Eğitimleri Başladı

Hendek Sosyal Hizmet Merkezinde dört aşamalı eğitim yapıldı yılın son günü yapılan son eğitimle ikinci eğitim tamamlandı. Etkili anne baba olma eğitimi düzenlendi.

Hendek Sosyal Hizmet Merkezinde Aile Eğitimleri Başladı

Dört aşamalı bir eğitimin birincisi anne baba tutumları ve sonuçları. İkincisi okul aile ilişkileri. Okul-aile- çocuk hayat kurucu üçgenin görev ve sorumlulukları hakkında, Üçüncüsü çocuklarda davranış bozuklukları ve çözüm önerileri ve dördüncüsü medya ve madde bağımlılığı.

Eğitimler Bir Ay Sürdü

Eğitimler daha çok hizmet verilen ailelerinde katılımıyla gerçekleşti. Son eğitim ise madde ve medya bağımlılığı ile mücadele konusunda yapıldı.

Eğitim sonrası katılımcılara katılım belgesi töreni, hediye ve ikramlar yapıldı.

Kitap Ve Küçük Çiçekler Hediye Edildi

Törene vali yardımcısı Selda Dural, Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor, aile ve sosyal hizmetler il müdür yardımcıları Hatice Gümüş, Ahmet Hamarat katıldı.

Eğitimleri düzenleyen Hendek Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Gülşen Fatma Dursun yaptığı açıklamada eğitimi başarıyla bitirenlere ve katılım sağlayan protokole teşekkür etti.

Pandeminin aralanmasıyla eğitimlere son hızla başladıklarını belirten Dursun “Ocak 2022’de aynı şekilde her cuma saat 10-11 arası eğitimlerinin tekrar yapılacağını, aile içi iletişim, ergen iletişimi, madde bağımlılığı, medya bağımlılığı gibi konularda eğitimlerin 2022 yılı içinde aralıksız devam edilecek. Halkımızın teveccühü çok, birlikte sorunlarımızı ve baş edebilme yöntemlerimizi konuşuyoruz. Eğitimlerimiz herkese açıktır, bütün vatandaşlarımızı bekleriz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184