Hendekli Öğrencilerin Projeleri Finalde

Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinin hazırladığı projeler finallere kalarak büyük bir başarı elde etti.

Hendekli Öğrencilerin Projeleri Finalde

Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinin hazırladığı projeler farklı dallarda finallere kalarak büyük bir başarıya imza attılar.

Teknofest’te Finale Kaldılar

Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alan Öğretmeni Ahmet Ferda Azer, öğrencileri Mustafa Gılavuz ve Umut Hasan Taşkın, LPG'li araçların, gaz kaçağı ve sızıntı durumlarında oluşturduğu tehlikeyi ortadan kaldırmak, sürücü, yolcu ve çevredeki insanları korumak için tasarladılar.

24-28 Eylül 2020 tarihlerinde yapılan Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivalinde finale kalan ekip İl ve İlçemizi başarı ile temsil ederek büyük bir başarıya imza atmış oldular.

Drone Urfa’nın şanlı şemalarında

Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Alanı Öğretmeni Arif Emre Ceylan ve Öğrencileri Mustafa Talha Karabaş ve Eren Barbaros Dedecan'ın yoğun emekleriyle hazırlanan proje her yıl uluslararası çapta düzenlenen ve bu yıl on dördüncüsü düzenlenen 14. Uluslararası Milli Eğitim Bakanlığı Robot Yarışması Serbest Kategori Afet Yönetimi Alanında finale kalarak ayrı bir başarıya imza attı.

Doğan başarılar diledi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, her iki yarışmada da finale kalarak büyük bir başarıya imza atan Öğretmen ve Öğrencileri büyük başarılarından dolayı tebrik ederek finallerde başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184