‘Her Çocuk Birbirini Seven Anne Ve Baba İster’

Hendek Belediyesi, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Noksel İlkokulu işbirliğinde Eğitimci Yazar Dilek Cesur’un katılımıyla, 'Sabırlı Aileler Merhametli Çocuklar Yetiştirir' konulu söyleşi ve imza günü düzenlendi.

‘Her Çocuk Birbirini Seven Anne Ve Baba İster’

Söyleşi Ve İmza Günü Yapıldı

Söyleşi kapsamında Dilek Cesur, ilk olarak Hendek Gençlik Merkezinde Noksel İlkokulu öğretmenleriyle bir araya geldi. Dilek Cesur daha sonra Ticaret Merkezi Konferans Salonunda veliler ve öğrencilerle buluştu. Noksel İlkokulu Müdürü Öcal Danyeri’nin ev sahipliğinde gerçekleşen söyleşiye Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Teşkilatı KAÇEP Komisyon Başkanı Zübeyde Gürbüz, eğitimciler ve veliler katıldı. Karşılıklı soru - cevap şeklinde devam eden söyleşide Cesur, doğru bilinen yanlışlara değinerek ‘Hiçbir ilaç kötü geçirilmiş çocukluğu düzeltmiyor’’ diyerek, çocuklara sevgiyle davranılması gerektiğini vurgu yaptı.

Çocuklar Birbirini Seven Anne Baba İster

Programda alıntılara yer veren Cesur, “Birbirini sevmeyen anne babanın çocukları olmak maalesef çocukları hayata bir sıfır geride başlatıyor. Sadece çocuklarımızı sevmek yetmiyor. Her çocuk birbirine sevgi ile bakan anne babaya sahip olmak ister. Mutlu bir çocukluk geçirmek için bu çok önemli.

Sadece kendi çocuklarımızın geleceği için değil başkalarının geleceği içinde çocuklarımızdan sabrımızı ve şefkatimizi esirgememeliyiz. Çocukluk çok kıymetli çok değerli. İyi nesiller iyi çocukluktan geçiyor” diye konuştu. Konuşmaların ardından Cesur organizasyonda emeği geçen Noksel İlkokuluna ve Hendek Belediyesine çok teşekkür etti.

Danyeri: Teşekkür Ediyorum

Noksel İlkokulu Müdürü Öcal Danyeri, etkinlik nedeniyle Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na ve Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan’a teşekkür etti. Danyeri, “ 2021 – 2022 yılı eğitim öğretim yılı başında Noksel İlkokulu Rehberlik Servisi tarafından velilerle birlikte yürütülen proje kapsamında velilere çocukları daha iyi anlayabilmeleri adına kitap okuttuk.

Ardından velilerimizi sınava tabi tutup dereceye giren velilerimize bugün nasipse ödüllerini takdim edeceğiz. Velilerimize ve ailelere kıymetli bilgileriyle ışık olan Dilek Cesur hanımefendiye, bizlerden her fırsatta desteğini esirgemeyen Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu’na ve Projemize destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184