İkili Eğitime Veliler Tepki Gösterdi

Veliler Hendek’te Eğitim kimsenin umrunda değil diyerek tepkilerini dile getirdiler.

İkili Eğitime Veliler Tepki Gösterdi

Velilerden tepki

Öğrenci Velileri yaptıkları açıklamada; Hendek Yenimahallede bulunan Cumhuriyet İlkokulu için ikili eğitim kararı alındı.

 1. ve 2. sınıflar öğlenci, 3. ve 4. sınıflar ise sabahçı olacak. Milli eğitim Bakanlığı'nın ikili eğitimi bitirmek için yaptığı çalışmalara rağmen Cumhuriyet İlkokulu için hem de okulların açılmasına sayılı günler kala ikili eğitim kararı alındı.

 Veliler olarak son dakikada alınan bu karardan çok rahatsızız. Nereden bakılırsa bakılsın tutarsızlık. Kamu çalışanlarının yoğun bir şekilde yaşadığı Yeni Mahalledeki Cumhuriyet İlkokulu herkesin düzenini bozdu.

En çokta öğrenciler ikili eğitim ile eğitimin eşitlik ilkesine takılmış oluyor. Keza Cumhuriyet İlkokulu misafir bir okul olarak değil kendi okulunda misafir okul ağırlamadan ikili eğitime dönüştürüldü.

Sabahçılar gün doğmadan okulda ders başı yapacak, öğlenciler de ortam tamamiyle karanlık olunca okuldan çıkacaklar. Hem de bu öğrenciler ilkokul öğrencileri olacak.

 Karar almak çok basit. Anlaşılan Hendek için eğitim her zamanki gibi kimsenin umrunda değil. Sonbahara girip Corona sayılarının artacağı bir dönemde ikili eğitimde sınıflarda temizlikte beklenemeyecek ifadelerine yer verdiler.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2022, 07:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bahar Karagöz
Bahar Karagöz - 2 yıl Önce

Kesinlikle katılıyorum, eğitim en önemli unsur olmalıyken oyuncak haline getiriliyor maalesef..

Hakan candan
Hakan candan - 2 yıl Önce

Nereden bakılırsa bakılsın beceriksizlik

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184