Liselilerden Hazırladıkları Ürünleri Sergiledi

Hendek Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi bölümü Öğrencileri derslerde hazırladıkları ürünleri sergilediler.

Liselilerden Hazırladıkları Ürünleri Sergiledi

Hendek Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenleri rehberliğinde alan Öğrencilerinin Erken Çocukluk ve Özel Eğitimde Program Atölyesi, Oyun ve Oyuncak Atölyesi, Müzik ve Dramatik Etkinlikler derslerinde hazırladıkları okul öncesi eğitim materyalleri sergisi okulun çok amaçlı salonunda sergilendi.

Sergiye Okul yöneticileri, öğretmenleri, okul öğrencileri ve misafirleri katıldı.

Çocuk gelişimine fayda

Okul öncesi yaş gruplarının gelişim alanlarına hitap eden çalışmaların yer aldığı sergide; dikkat geliştirme, odaklanma, renk, sayılar, renkler vb. kavramların gelişimini sağlayan eğitici oyuncaklar, hikâye anlatma teknikleri, keçe ürünler, çantalar, maskeler, taş boyama vb. çalışmalar yer alırken, alan öğretmeni Fatma Seyhan tarafından bu eğitim materyallerinin çocukların gelişim alanlarına katkılarının çok fazla olduğunu ve çocukların hayal dünyalarının geliştirilmesinde önemli bir yeri olduğu dile getirildi.

Eğlenerek öğreniyoruz

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi 11. Sınıf öğrencisi Elanur Demir, eğlenerek öğrendiklerini söyleyerek bu bölümde eğitim almaktan çok mutlu olduğunu dile getirirken, alan öğrencileri sergimize katılan okul öncesi öğrencilerine hazırladıkları materyaller ile uygulama yaparak çocuklarla kaliteli zaman geçirme fırsatı sundular.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2023, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184