Meslek Liseleri Durmak Bilmiyor

Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi El Sanatları Teknolojileri Bölümü öğrencileri ve öğretmenleri İlçemize gelen afetzede ailelerin hayatına katkı sunmak için yardım faaliyeti düzenledi.

Meslek Liseleri Durmak Bilmiyor

Daha önce de afetzedeler için sandviç hazırlama(Yiyecek İçeçek Bölümü), uyku tulumu dikimi (Giyim /Moda Tasarım Bölümü) gibi faaliyetlerde bulunan Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu defa da  El Sanatları Teknolojileri Bölümü öğretmenleri ve öğrencileri  İlçemize gelen afetzede aileler için için yardım faaliyeti düzenledi. Hazırladıkları gıda, kıyafet ve ev tekstili gibi malzemeleri paketleyerek depremzede ailelere teslim ettiler.

Faaliyetin gerçekleşmesini sağlayan bölüm öğretmenlerinden Munise TOSUN ‘’Okulumuz öğretmenleri olarak, afetin ilk gününden itibaren, imkânlarımız ve kabiliyetlerimiz ölçüsünde, birçok farklı alanlarda katkı sunarak milletimizin yaralarını sarmaya gayret ettik, bu konudaki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmaları öğrencilerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz, bu anlamda öğrencilerimize hem örnek oluyor, hem de öncülük ediyoruz, onların sosyal destek çalışmalarında yer almalarını önemsiyoruz’’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184