Meslek Liseleri Hayata Dokunuyor

Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür Ve Dayanışma Derneği Sakarya Şubesinin ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere hazırlanan “1 Reçelde Sen Yapmak İster misin?

Meslek Liseleri Hayata Dokunuyor

Sakarya/Hendek ilçemizin gözde okullarından, ilçemiz genelinde 5000 öğrenciye yemek hizmeti veren Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür Ve Dayanışma Derneği Sakarya Şubesinin ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere hazırlanan “1 Reçelde Sen Yapmak İster misin?” projesine destek olmak ve ‘’Melek Liseleri Hayata Dokunuyor’’ faaliyeti kapsamındaki etkinliklerine birini daha ekleyerek 100 kavanoz reçel yaparak hayata dokunmaya devam ediyor.

Hendek İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Acır, İlçe Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu projeye desteklerini sunmak üzere Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etmişlerdir. Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ‘’ Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür Ve Dayanışma Derneğini ve okulumuz Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yetkililerini bu güzel çalışma için tebrik ediyorum, öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bu tür faaliyetlerin devam etmesini temenni ediyorum’’ dedi. İlçe Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise ‘’Faaliyete emek veren herkese iyilik ışığı yaktıkları için teşekkür ediyorum. Öğrencilerin gözündeki iş başarmanın mutluluğunu görüyorum’’ diyerek düşüncelerini ifade etti. Okul Aile Birliği Başkanı Ali Yapıcı da ‘’Okul yönetimiz ile işbirliği içerisinde bu tür tolum yararına faaliyetlere devam edeceğiz’’ açıklamasında bulundu.

Okul Müdürü Alim Oktar ‘’Okulumuz sivil toplum kuruluşları ile işbirliğine önem veren, toplumla birlikteliğini önemseyen, öğrencilerinin okulumuz alanlarıyla ilgili sosyal projelerde yer almasını sağlayarak yardımlaşma duygusunu geliştiren bir yaklaşım içerisindedir. Bugün olduğu gibi bundan sonra da ‘’Hayata dokunmaya’’ devam edecektir. İşbirliği yapan sivil toplum kuruluşlarına, emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize ve katılan misafirlerimize teşekkür ederim’’ dedi.

Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür Ve Dayanışma Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Murat Polat ise konuşmasında; “Bu proje çok güzel. Temennimiz diğer okullarda da bu ve benzeri projelerin artmasıdır. Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi projelerinden dolayı kutluyorum. Bu projenin mimarı Derneğimizin Başkan Yardımcısı Aslı Uzunoğlu’nu Okul Müdürü Alim OKtar ve Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü Öğretmenlerimizi ve öğrencilerini canı gönülden kutluyorum ve teşekkür ediyorum” dedi

Program, ev sahibi Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümünün hazırladığı lezzetli ikramlar ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2023, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184