Noksel İlkokulu Cüneyt Çetinkaya Kütüphanesi Açıldı

Noksel İlkokulu Kütüphanesi; 12 Kasım 2021 tarihinde Donghee Fabrikasında Makine Mühendisi olarak çalışmakta iken geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybeden Cüneyt Çetinkaya’nın ailesi tarafından modernize edildi.

Noksel İlkokulu Cüneyt Çetinkaya Kütüphanesi Açıldı

İç donanımı, televizyonu, bilgisayarı yenilenen kütüphaneye çok sayıda kitap bağışlandı. Eksikleri tamamlanan kütüphane 6 Haziran 2022 Pazartesi günü İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yakup Kalaycı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fethi Kaymaz, Cüneyt Çetinkaya’nın annesi, babası, arkadaşları ve çok sayıda öğretmenin katılımı ile açıldı.

Açılış töreni sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Yakup Kalaycı merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diledi. Yapılan bu güzel çalışmanın eğitim öğretime önemli bir katkı olduğunu ifade ederek teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan birçok bağışçının okullara katkı sağlayarak modernize ettiklerini, okulların önemli ihtiyaçlarını karşıladıklarını ve bu kişilere minnettarlığını dile getirdi.

Cüneyt Çetinkaya’nın Annesi, Babası, yakınları ve diğer katılanlarla birlikte kütüphane gezildi. Cüneyt Çetinkaya’nın Babası Hüseyin Çetinkaya, oğlunun başarılı bir mühendis olarak okumayı ve okutmayı sevdiğini, hayalinin öğrencilere burs vermek olduğunu söyledi. Oğlunun bu düşüncesini vasiyet olarak kabul ettiklerini ve eğitim kurumlarına yardımlarının devam edeceğini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184