Öğrencilerden Doğa Bilinci

Hendekli Öğrencilerden Orman Haftasında farkındalık çalışması.

Öğrencilerden Doğa Bilinci

Hendek Ziya Gökalp Ortaokulu Öğrencileri, 21-26 Mart Orman Haftası nedeniyle Hendek’te farkındalık çalışmaları gerçekleştirdi.

Farkındalık yürüyüşü

Hendek Orman İşletme Müdürlüğü Ekipleri ile birlikte Muammer Sencer Caddesi üzerinde doğa ve orman ile ilgili hazırladıkları afişlerle “ormanları koruyalım” sloganları eşliğinde farkındalık yürüyüşü gerçekleştiren Öğrenciler, yürüyüş sonunda Vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirerek Orman Haftası ile ilgili bilgilendirmelerde bulundular.

Ağaca ve Doğaya sahip çıkmalıyız

Orman Haftası Etkinliği ile ilgili bilgiler veren Hendek Ziya Gökalp Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi Nuray Üfler, Ziya Gökalp Ortaokulu olarak İlçemizdeki etkinlikler dahilinde bu önemli günün sevincini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Ormanlarımız en büyük hazinemiz, geleceğimiz ve sağlıklı yarınlar için üzerimize düşen görevleri yapmalı, ağaca ve doğaya sahip çıkmalıyız. Unutmayalım ki bir Ulusun uygarlık düzeyi üzerinde yaşadığı toprakları ağaçlandırmasıyla ölçülür ifadelerine yer vererek Ülkemizdeki Ormanlar ile ilgili bilgiler verdi.

Öğrenciler ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen fidan dağıtımı sonrası etkinlik sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184