ÖĞRETMEN ADAYLARI KEP ATTI

Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi 2013-2014 bahar dönemi mezuniyet programı Hendek Atatürk Stadında yapıldı.

ÖĞRETMEN ADAYLARI KEP ATTI


Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan mezuniyet programında açılış konuşmasını Cenazesi nedeniyle katılamayan Dekan Prof.Dr.Firdevs Karahan’ın yerine Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Şenol  Beşoluk yaptı.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şenol  Beşoluk açılış konuşmasında” Bugün, 4 senelik lisans öğrenimini başarıyla tamamlayarak 11 anabilim dalında 1055 öğrencimizi uğurlamanın hüzün ile iç içe olan mutluluğunu paylaşıyoruz. Bizlere emanet ettikleri evlatlarını iyi yetişmiş birer Öğretmen adayı olarak Ailelerine takdim etmekten kıvanç duyuyoruz. Ülkemizi gerçek hedefe ulaştıracak yolda en büyük role sahip olan irfan ve bilim ordusunun değerli mensupları olan sizlere başarılar diliyor, her biriniz ile ayrı ayrı gurur duyuyorum diyerek sözlerini sonlandırdı.

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci konuşmasında “ sevgili Öğrenciler, sizleri Türkiye’nin her yerine giden birer elçimiz olarak görüyoruz. Türkiye’nin her köşesinde 1055 Öğretmenimiz Hendeğimizi her yerde anlatacaktır. Buradan mezun olan kardeşlerimizin Meslek hayatına atılarak güzel bir şekilde Mesleklerini devam ettirmelerini diliyorum. Hendeğimi çok güzel duygularla insanlara anlatmalarını arzu ediyorum”  dedi.

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, genç kardeşlerimizin Öğretmenlik mesleği içerisinde, Ülkemizin her köşesinde Hendek Eğitim Fakültesinden almış oldukları Eğitimleri genç nesillerimize, çocuklarımıza olabildiğince güzel bir şekilde yansıtmalarını diliyor, hayat boyu mücadelelerinde aileleri ile birlikte mutluluklar diliyorum. Mezuniyetiniz hayırlı olsun dedi.

Sakarya Rektörü Muzaffer Elmas konuşmasında, Üniversitemiz 73 bin Öğrencisinden 13 binini bu sene mezun ediyor. Bu sene Üniversitemize katılacak 20 bin Öğrenci ile Üniversitemizin Öğrenci sayısı 80 Bin’e kadar çıkmakta, devamlı büyüyen bir Üniversite haline gelmekteyiz.Üniversitemizin mezun sayısı 130 bin. Yani Sakarya Üniversitesinden mezun 130 Bin’i aşkın mezunumuz var. Üniversitemiz son bir yılda çeşitli ödüller aldı. Türkiye’de tek kalite ödülü alan ve Eğitim alanında Avrupa Birliğinden 2. Kez ödül alan tek Üniversite. Ayrıca son zamanlarda Eğitim Fakültemizin aldığı başarı hepimizi ayrıca mutlu etmektedir. O yüzden Eğitim Fakültesine ve katkı veren yöneticilerime çok çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum. Sizlere destek veren Ailelerinizi ve Velilerinizi kutluyorum. İnşallah hep birlikte mutlu bir gelecek, mutlu bir yarın sizlerin olur. Hepinizi kutluyorum”  dedi.

Eğitim Fakültesi birincisi Seher Kablan yaptığı teşekkür konuşmasının ardından 11  bölüm birincileri olan Öğrencilere  Mezuniyet belgeleri ve Plaketler verildi.

Okul birincisi Seher Kablan’a plaketini Sakarya Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas verdi. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Okul birincisi Seher Kablan, Okul ikincisi Tülay Coşkun ve Okul üçüncüsü Hatice Aydemir’e Cumhuriyet Altını hediye etti.

Mezun olan 1055 Öğrenci, hep birlikte  Öğretmenlik yeminini okuduktan sonra keplerini havaya attı.

Mezuniyet programı keplerin atılmasının ardından sona erdi. Mezuniyet programı sonrası Öğrenciler ve veliler Hendek Belediyesinin Bayraktepe tesislerinde verdiği iftara katıldılar.

 

Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi bölüm birincileri

Bilgisayar ve Öğrt. Tekn. Öğretmenliği  birincisi  Tülay Coşkun

Fen Bilgisi Öğretmenliği birincisi G.Emriye Denizli

İlköğretim Matematik Öğretmenliği birincisi Hatice Söyler

İngilizce Öğretmenliği birincisi Gaye Gökçe

Okul Öncesi Öğretmenliği  birincisi Asiyenur Yıldız

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık birincisi Zeynep Demirel

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği birincisi Selin Kahraman

Sınıf Öğretmenliği birincisi Seher Kablan

Zihin Engelliler Öğretmenliği birincisi Hatice Aydemir ve Türkçe Öğretmenliği birincisi İsmail Aydoğdu














Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2014, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184