PIRILTI ANAOKULUNDAN BAŞARI DİLEKLERİ

Pırıltı Anaokulu Müdiresi Zübeyda Cirit, 2016-2017 yılı İlköğretim haftası nedeni ile yarının aydınlık geleceğinin mimarları olan Çocuklarımıza ve tüm Eğitim camiasına başarı dileklerinde bulundu.

PIRILTI ANAOKULUNDAN BAŞARI DİLEKLERİ


Hendek Yeni Mahallede Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Bir kurum olarak faaliyet gösteren Pırıltı Anaokulu 7 etkinlik sınıfı, bir Müdüre, bir Koordinatör öğretmen, 6 sınıf Öğretmeni, 2 hizmetli personel ve ahçı ile hizmet veriyor.

Anaokulunda oyun odası, sinema salonu gibi görsel araçlar yanı sıra, akıl ve Zeka oyunları, orff, müzik, modern danslar, satranç, drama, değerler eğitimi, İngilizce, jimnastik gibi eğitsel konular genel olarak işleniyor.

Yıl içinde üzerinde durulan örnek değerler olarak; saygı, sevgi, sorumluluk, adalet, yardımseverlik, doğruluk,  dürüstlük, güven, özgüven, hoşgörü, alçak gönüllülük, empati, kanaatkarlık, çalışkanlık, sabır, erdem ilke olarak benimsenmiş.

Soner Kır tarafından kurulmuş olan Pırıltı anaokulu yeni öğretim yılı 2016-2017 de Hendek İlçemizde modern çağın gerektirdiği araç ve gereçlerle 24 saat izlenebilen kamera sistemleri, sağlık ve hijyen kuralları, Uzman Kadroları ile ismi gibi  Pırıltı ile başlayan aydınlık geleceğe ışık olan iyi organize edilmiş bir anaokulu  görüntüsü tablosu çiziyor.


Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184