Prof. Dr. Ziya Selçuk önemli mesajlar verdi

Milli Eğitim Eski Bakanı Prof.Dr.Ziya Selçuk, Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi’nin 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademik Açılış Programı’na katılmak üzere Hendek'e geldi.

Prof. Dr. Ziya Selçuk önemli mesajlar verdi

 Üniversitesi rektörünün, fakülte dekanının, fakülte hocalarının, akademisyenlerin, öğrencilerin ve eğitim gönüllülerinin yoğun katılımının olduğu bir program gerçekleşti. "Eğitimi Eğitmek” adlı sunumla katılımcılara seslenen Prof. Dr. Ziya Selçuk önemli mesajlar verdi.

 Selçuk, " Hızlı değişen dünyada insanlık nereye gidiyor, eğitim nereye gidiyor, eğitimciler kendini nasıl yetiştirmeli, öğrencilerini nasıl bir yarına hazırlamalı? Soru çözen eğitimden, sorun çözen eğitime geçiş yapmalı. Zihinlerin ve yaşamların manipüle edilmesinden nasıl korunabiliriz?

Tüm bu ve benzeri sorunlarla başa çıkabilmenin yolunun,  kendini tanımak, kendini bilmek, beden-zihin-kalp dengesini korumak gerekir" diyerek, gençlere yol gösterici ilkelerden önemle bahsetti.

Programın ardından kitap imzalama etkinliğinde öğrencilere kitaplarını imzalayan Selçuk, birebir samimi sohbetlerde bulundu. Selçuk'a Sakarya Üniversitesi tarafından katılımı için teşekkür edilerek hediye takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184