Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulunda İkili Eğitim İsyanı!

Hendek Anadolu Lisesi için yıkım kararı alındı. Yıkım kararı sonrası öğrencilerin eğitime, Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu'nda devam etmeleri yönünde karar alındı.

Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulunda İkili Eğitim İsyanı!

Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu Öğrencileri ve Velileri alınan bu karara isyan ettiler.

Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu Apart Okul Mu?

Çocuklarının ikili eğitim göreceğini duyan öğrenci velileri, okul bahçesinde toplanarak, alınan karara tepki verdi. Öğrenci velileri hazırladıkları küçük pankartlarla alınan kararı protesto etti. Açılan pankartlarda; İkili Eğitim istemiyoruz! Geleceğimizi elimizden almayın! Artık okulumuzu paylaşmayalım! Sloganları yazıyor.

Öğrenci velileri alınan kararla ilgili; "Atike Hanım lisesi yarım dönem Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu'nda eğitim gördü. Yenimahalle İlköğretim Okulu yıkıldı, öğrenciler üç buçuk yıl burada eğitim gördü. İmam Hatip Orta Okulu olarak da burada eğitim yapıldı. Üç okul aynı anda burada eğitim yaptı.

Şimdide Hendek Anadolu lisesi yıkım kararı sonrası burada öğretim görecek diye söyleniyor. Bizim çocuklarımız öğleden sonra okula gidecek ve gece karanlığında okuldan çıkacaklar. Hafta içi okul sonrası çocukların tamamlayıcı kursu oluyor. Spora gidenler var. Karate, güreş, cimnastik, futbol ve bu durumda bizim çocuklarımız mağdur edilecektir. Hendek'te aynı ölçekte bir çok okul var. Niye bu okullar değerlendirilmiyor?

Şehit Ali Gaffar Okkan Orta Okulu apart okul mu? Ya da kiralık okul mu?

Okulumuzda ikili eğitim istemiyoruz. Biz bu duruma razı değiliz. Yetkililerin bu kararı gözden geçirmelerini istiyoruz. Alınan bu yanlış karardan dönülene kadar mücadelemiz sürecektir." Diye açıklama yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184