Şehmato'da Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Matematik Olimpiyatları Kulübümüzün Hendek genelinde bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ŞEHMATO (Şehit Mahmutbey Ortaokulu Matematik Olimpiyatları) Matematik Yarışması ödül töreni çok amaçlı salonumuzda gerçekleştirildi.

Şehmato'da Dereceye Girenler Ödüllendirildi

ŞEHMATO Sevdası Büyüyor

Öğrencilerin matematiğe olan sevgilerini ve ilgilerini artırmak, matematik seviyelerini görmelerini sağlamak amacıyla Hendek genelinde düzenlenen matematik yarışma sınavı 7 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00´da gerçekleştirildi. Şehit Mahmutbey Ortaokulunda gerçekleştirilen yarışma sınavına on beş okuldan 5. sınıflarda 79 öğrenci, 6. sınıflarda 80 öğrenci, 7. sınıflarda 48 öğrenci, 8. sınıflarda 26 öğrenci olmak üzere toplam 233 öğrenci katıldı. 1.ŞEHMATO´ya 11 okuldan 247 öğrenci, 2. ŞEHMATO'ya 13 okuldan 303 öğrenci, 3. ŞEHMATO'ya ise 14 okuldan 191 öğrenci katılmıştı.

Ödül Törenine Yoğun Katılım

Yarışma sonuçlarına göre dereceye giren öğrenciler için 17 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00´da Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda ödül töreni gerçekleştirildi. Törene Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hanife Bağdatlı, Okul Aile Birliği Eski Başkanı Özkan Cömert, yönetim kurulu üyeleri, okul idarecileri, öğretmenlerimiz ile velilerimiz katıldı.

Dereceye Girenler Ödüllerine Kavuştu

Yarışmada birinci olan öğrencilere ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu verirken yarışmada dereceye giren diğer öğrenciler ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldı. Birinci olan öğrenciler 1000 TL ve madalya ile ödüllendirilirken; ikinci olan öğrenciler 750 TL ve madalya ile, üçüncü olan öğrenciler ise 500 TL ve madalya ile ödüllendirildi. Ayrıca yarışmada yüzde onluk dilime giren öğrencilere ise başarı belgesi ve kalem seti takdim edildi.

Öğretmen Betül Keklik'e Teşekkür

Törenin sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu tarafından ŞEHMATO´nun gerçekleştirilmesinde özverili çalışmalarından dolayı Matematik Olimpiyatları Kulübü danışman öğretmeni Betül Keklik´e çiçek takdim edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu, bu tür faaliyetlerin okullarımızda gerçekleştirilmesinin önemini vurguladıktan sonra "Bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve okul idaresine teşekkür ederim." dedi. Tören protokol üyelerinin ödüllendirilen öğrenciler ile birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184