TATBİKAT NEFESLERİ KESTİ

Noksel İlköğretim Okulunda Deprem ve İlkyardım tatbikatı düzenlendi.

TATBİKAT NEFESLERİ KESTİ


Hendek Noksel İlköğretim Okulu’nda, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından, Deprem ve İlkyardım tatbikatı düzenlendi.

Gerçeğini aratmayan tatbikatta öğrencilere, olası Depremlerde davranış şekilleri başta olmak üzere çeşitli konular, uygulamalı olarak öğretildi.

Düzenlenen Deprem ve İlk yardım tatbikatına, Hendek Belediye Başkanı ve AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, HAKUT (Hendek Arama Kurtarma Timi), Büyükşehir Belediyesi Hendek İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.


Tatbikat alarmı verildikten sonra Öğrenciler kısa sürede sınıflarını boşaltarak Okul bahçesinde bulunan toplanma alanında yerlerini alarak Tatbikatı başarı ile gerçekleştirdiler.


Deprem Tatbikatının ardından HAKUT Üyesi İtfaiye Hendek Grup Amiri Yakup Borazancı, Okul binasının 4.katından temsili olarak sarkıtılan iple aşağıya inerek Öğrencilere  heyecan dolu anlar yaşattı.

Öğrenciler, Tatbikat sonunda Yangın tatbikatına katılarak başarılı bir şekilde söndürme çalışması gerçekleştirdiler.


Yangın ve İlk Yardım tatbikatı sonrası Noksel İlköğretim Okulu müdürü Niyazi Varoğlu, Tatbikatın başarılı bir şekilde tamamlanmasından dolayı Tatbikatı gerçekleştiren HAKUT, ve İtfaiye Ekiplerine teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184