Ümit Özdağ’dan Hendekli Öğrencilere Destek

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Hendekli Öğrenci ve Velilere Canlı telefon bağlantısı ile destek verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı ve Milletvekili Ümit Özdağ, Hendek’te yıkımı planlanan Hendek Anadolu Lisesi önünde Öğrenci ve Veliler ile canlı telefon bağlantısı üzerinden görüşerek destek verdi.

Özdağ canlı telefon bağlantısı ile destek verdi

Zafer Partisi Sakarya İl Başkanı Aydın Bahar, Hendek’te yıkımı planlanan Hendek Anadolu Lisesi önüne gelerek Öğrenciler ve Veliler ile görüşerek bilgiler aldı. Zafer Partisi olarak Öğrencilerimizin ve Velilerimizin yanındayız diyen Bahar daha sonra Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile canlı telefon bağlantısı gerçekleştirerek Özdağ’ı Öğrenciler ve Veliler ile görüştürdü.

Okul önünde bekleyen Öğrenci ve Velilere seslenen Özdağ, yıkım kararı ile ilgili bilgiler alırken, konuyu gündeme getireceğini ve İstanbul temasları sırasında Hendek’e uğrayacağını belirterek Öğrenci ve Velilerin sonuna kadar destekçisi olduklarını belirtti.

Öğrenci ve Velilerin nöbeti 2. gününde

Telefon görüşmesinin ardından 2022/2023 Eğitim Öğretim yılının ilk ders zili çalınmasına rağmen ders başı yapamayan Hendek Anadolu Lisesi Öğrencileri Okul önünde Veliler ile birlikte İstiklal Marşı okunmalarının ardından Okul önünde nöbetlerine devam edeceklerini belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2022, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184