Velilerden İkili Eğitime Tepki

Hendek'te ikili eğitim konusuna Öğrenci Velilerinden tepki.

Velilerden İkili Eğitime Tepki

Hendek Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu Velilerinin 'İkili Eğitim' tepkileri artarak devam ediyor.

Öğrenci Velileri ve Okul Aile Birliği Başkanlığı, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir araya gelerek tepkilerini dile getirdiler.

Bayındır ve İskefiyeli’den destek

Öğrenci Velileri ve Okul Aile Birliği üyeleri sabah saatlerinde Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir araya gelirken, İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır ve Hendek Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli de Veli ve Öğrencilere destek olmak amacıyla basın açıklamasına gelerek destek oldular.

Aile Birliği Başkanı Harun Kaynak, İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır ve Yeni Mahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli, Hendek Kaymakamı Halil ibrahim Acır’ı ziyaret ederek bir araya gelerek fikir alış-verişlerinde bulunurken, Kaymakam Acır ile görüşen Okul Aile Birliği Başkanı ve beraberindeki Veliler dışarıda bekleyen öğrenci velilerine hitaben bir Basın açıklaması yaptı.

Fedakarlığı hep bizler mi yapacağız

Aile Birliği Başkanı Harun Kaynak yaptığı açıklamada, burada fedakarlığı hep biz yapmayalım diyerek başladığı sözlerine Milli Eğitime 28 Derslik Okul Lazım bunu kaldıran tek okul bizim okulumuz bizlerde diyoruz ki bir dönem 9 sınıfları almazsınız okula 28-29’a düşürebilirsiniz çeşitli alternatiflerimiz var bunları kesinlikle değerlendireceğiz en son çaremiz  olmayacak hiçbir şey kalmadı bizde diyoruz ki Sayın Kaymakam Halil İbrahim Acır’a da belirttik haklı talebimizi uygun olduğunu belirtti.

Giriş/Çıkış problem olacak

Sabahçı olmak istediklerini söyleyen Kaynak çünkü kış şartlarında Öğrencilerimizin akşam karanlığında eve gelme şansları yok. 10-13 yaş grubu 18-19 yaşındaki öğrencilerle giriş/çıkışlarda problem olacak.

Sorumlusu kim olacak?

Bizim amacımız üzüm yemek Bağcıyı dövmek değil diyen Kaynak’ın konuşmasını  sürdürdüğü sırada bir Veli araya girerek yarın bir gün benim çocuğumun başına birşey geldiği zaman ben çocuğumu geri aldığım zaman herhangi bir sıkıntı olacak mı? Ben yarın bir gün çocuğumu okuldan aldığım zaman ne olacak serzenişi üzerine Okul Aile Birliği Başkanı Harun Kaynak sizin çocuğunuz gibi benim çocuğum da orada tüm velilerin çocukları orada aynı şeyleri konuşuyoruz ifadelerine yer verdi.

Heyet tekrar toplanacak

Pazartesi günü tekrar Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, ilgili Daire amirleri ve velilerden seçilecek olan temsilcilerin bir araya geleceği öğrenilirken, Emin olun sizler çocuklarınız için nasıl uğraşıyorsanız  bizlerde uğraşıyoruz, çünki bizimde çocuklarımız orada. Ben sizlerle beraber okul aile birliğindeyim okulun velisiyim ifadelerine yer verdi.

Okul Aile Birliği Başkanı Harun Kaynak be Velilerin yaptığı açıklamayı videodan izleyebilirsiniz…

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2022, 00:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatma şimşir
Fatma şimşir - 2 yıl Önce

Evet ikili eğitime hayır diyoruz önce okulu yapsınlar sonra yıksinlar bunları da halk öğreticek değil başka okulmu kalmadı hendektede Gaffar Okkan okulu nu seçiyorlar hayır istemiyoruz liseden gelicek olan talebeleri

Sibel
Sibel - 2 yıl Önce

Teşekkürler haberi paylastiginiz icin.İnsAllah Sehit AliGaffar Okkan ortaokulumuza sahip cikilir ve dengi olmayan ogrencilerle birarada egitim gormelerine izin vermezler.Hendeklilerin de bizlere destek vermesi lazim.Sesimizi duyun

Mustafa
Mustafa - 2 yıl Önce

Okulumuz gozardi ediliyor.Her firsatta bu okul magdur ediliyor.Sonra da egitimin yuksek olmasi bekleniyor.Okul tatil olunca haberi duyuyoruz ki veliler hic tepki gosteremesin.Yaziklar olsun

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184