Yenimahalle Anaokulu 2021-2022 Eğitim Yılındaki Projelerini Tanıttı

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ve Şube Müdürleri Mehmet Aslan ve Bahattin Aydoğmuş Yenimahalle Anaokulunu ziyaret ettiler.

Yenimahalle Anaokulu 2021-2022 Eğitim Yılındaki Projelerini Tanıttı

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürlerinin gerçekleştirdiği ziyarette, Yenimahalle Anaokulu Müdürü ve ekibi 2021-2022 Eğitim yılında uyguladıkları projeleri tanıttılar.

Öğretmenler 2021-2022 Eğitim yılında hali hazırda uygulanan 4 adet eTwinning projesini gelen misafirlere tanıttılar. Okulda tüm öğretmenlerin katılımı ile gerçekleştirilen “Zoom-Ç Projesi (Zenginleştirilmiş Oyun Ortamında Meraklı Çocuk)”, Aslı Serdaroğlu’ nun ortağı olduğu “Bizim Resim Atölyesi Projesi-(Our Painting Workshop Project)”, ve “Portakalı Soydum Baş Ucuma Koydum Projesi” (I peeled the orange and put it on my bedside),  ve Emine Demircİ’nin ortağı olduğu “Oyna, Eğlen, Öğren” isimli projeler öğretmenler tarafından kısa film ve videolarla tanıtıldı.

Okul Müdürü Nuriye Ünal; 2021-2022 Eğitim yılında okulda gerçekleştirilen ve devam eden diğer projelerle ile ilgili bilgi verdi. Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde gerçekleştirilen “Erasmus+ KA121 Projesi” (Avrupa Birliği Projesi)ne dâhil olduklarını ve çalışmaların başladığı bilgisini verirken aynı zamanda, Tübitak 4004 kapsamında “Doğaya Açılan Pencereden Sosyal Beceri Eğitimi Projesi” başvurusu tamamladıklarını söyledi. Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen “Sıfır Atık Projesi”nde Temel düzey Sertifikaya sahip olduklarını ve çalışmaların devam ettiğini, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen “Piktes Benim Oyun Sandığım Projesi’nde” ise çalışmalara devam ettiklerini söyledi ve okul bazında uygulanan “Çocukça Bilim STEM Projesi” ile Erken Çocukluk Eğitiminde Proje Tabanlı Eğitim yaklaşımı ile eğitim verdiklerini dile getirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Şube Müdürü Mehmet Aslan ve Şube Müdürü Bahattin Aydoğmuş; Türkiye genelinde Okul Öncesi Eğitimin nicelik olarak artırılması hedefinin yanı sıra verilen eğitimin niteliğini artırıcı bu tür projelerin ve çalışmaların, yaygınlaştırılması dileklerini sunarak; okul idaresi ve öğretmenlere teşekkürler ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184