Ziya Gökalp’te 105 Mezun Kep Attı

Hendek Ziya Gökalp Ortaokulu mezuniyet töreni düzenlendi.

Ziya Gökalp’te 105 Mezun Kep Attı

Hendek Ziya Gökalp Ortaokulu tarafından düzenlenen mezuniyet töreninde 105 Öğrenci kep atarak mezun oldu.

Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Mehmet Arslan ve Tuncay Alioğlu, Okul Müdürü Özgür Baylan, Öğretmenler, Veliler ve Öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan tören Hendek Ziya Gökalp Okul Müdürü Özgür Baylan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.

Zamanın su gibi aktığı yılların sonuna geldik

Misafirleri selamlama konuşmasının ardından bu gecenin haklı gururunu yaşayan kalpleri heyecanla çarpan siz Velilerimizi, Öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum diyen Baylan, zamanın su gibi aktığı yılların sonuna geldik.

 Kıymetli öğrencilerimizi eğitim öğretimlerini en güzel şekilde devam ettireceği liselere emanet edeceğiz. Öğrencilerimize bundan sonraki başta eğitim öğretim hayatları olmak üzere tüm çalışmalarında başarılar diliyorum.

Çocuklarımıza olan güvenimiz ve desteğimiz her daim devam edecektir ifadelerine yer vererek Öğretmenlere verdikleri emekler için teşekkür ederek Öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Slayt gösterisi ve Plaket

Konuşmaların ardından Ziya Gökalp Ortaokulu tarafından yıl boyunca yapılan etkinliklerin yer aldığı foto ve video slayt gösterimi yapılmasının ardından derece yapan Öğrencilere Plaket takdimi yapıldı.

Okul’da Dereceye giren Plaket Alan Öğrenciler

1. Zümra Naciye Üstüner

2.   Sezin Akın

3. Berkay Hamurci

Plaket takdimi sonrası Zümra Naciye Üstüner tüm Mezunlar adına konuşma yapmasının ardından Mezunlar ve Öğrenciler arasından Bayrak Flama devir teslimi gerçekleştirildi ve Öğrenci yemini edilmesinin ardından tüm mezunlar sahneye çağırılarak kep fırlatarak mezuniyet coşkusu yaşadılar.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2022, 22:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184