2 Taşınmazın İhalesi Gerçekleştirildi

Devlet İhale Kanunun 45’nci maddesine istinaden açık ve şeffaf bir şekilde ihalelerine devam eden Hendek Belediyesi, şartname uyarınca belgelerini tanzim ederek Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne başvurusu yapılan 2 ayrı tarlanın ihalesini gerçekleştirdi.

2 Taşınmazın İhalesi Gerçekleştirildi

Hendek Belediyesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 45’nci Maddesine istinaden Açık Teklif (artırma) Usulüne göre 2 adet tarlanın satış ihalesini açık ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirdi.

İhaleye Hendek Belediye Başkan Yardımcısı olan ve şuan Başkanvekilliği görevini yürüten Hüdaverdi Bahadır Başkanlık ederken, ihaleye Encümen üyeleri MHP Grup Başkanvekili Yaşar Aygüneş, Ak Parti Grup Başkanvekili Hamit İsmailoğlu, Yazı İşleri Müdürü Onur Üstüncan ve Mali Hizmetler Müdürü Adem Dilaveroğlu ile teklif veren vatandaşlar katıldı.

İstekliler iki tarla için başvurdu

Ortaköy, Paşaköy ve Sarıyer mahallelerinde Hendek Belediyesine ait tarla vasfındaki 19 adet taşınmaz için istekliler, ihale şartnamesine göre gerekli belgelerini tamamlayarak 27 Kasım Cuma günü Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim etti. Ardından 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 45’nci Maddesine istinaden Paşaköy’de bulunan iki tarla için Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikâh/Toplantı salonunda Açık Teklif (artırma) Usulüne göre ihaleye çıkıldı.

Hüdaverdi Bahadır ihalenin hayırlı olmasını dileyerek katılımcılara teşekkür etti.

Yapılan ihaleye göre;

1. Paşaköy mahallesinde (Ada/parsel: 109/17) 124.513,20 lira muhammen bedelle satışa çıkarılan tarla için 2 istekli katıldı. İhale 6. tur açık artırmada 149 bin lira ile Ahmet Pırıltı’da kaldı.

2. Paşaköy mahallesi (109/69) 231.622,05 lira muhammen bedelle satışa çıkarılan tarla için tek istekli katıldı. İhale 240 bin lira ile Ferruh Kocabıyıklar’da kaldı.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2020, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184