Borç Yapılandırma Süresi 1 Ay Uzatıldı

Hendek Belediyesi 7326 sayılı kanun kapsamında belediyeye borcu olan mükelleflerin, borçlarını yapılandırması için tanınan sürenin Cumhurbaşkanlığı kararıyla 1 ay daha uzatıldığını duyurarak vatandaşlara çağrıda bulundu.

Borç Yapılandırma Süresi 1 Ay Uzatıldı

Borcu Olanlar

Hendek Belediyesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Resmi Gazetede yayınlanan karara göre kamu alacaklarının yapılandırmasını düzenleyen 7326 sayılı kanunda, 31 Ağustos 2021 olan son başvuru ve ilk taksit ödeme süresi 1 ay uzatıldı. Mükellefler 30 Eylül 2021 tarihine kadar yapılandırma başvurusu yapabilecek. İlk taksit ödemeleri de belirlenen tarihten 1 ay sonra başlayacak. Belediyemize borcu bulunan mükelleflerimiz 30 Eylül 2021 tarihine kadar Teknik Hizmetler Binasında bulunan (Kapalı Pazar yeri) Gelirler Servisine başvurarak ya da e-belediye üzerinden borçlarını yapılandırılabilecektir.

Fırsatı Kaçırmayın

Mükellefler “https://webportal.hendek.bel.tr” adresi üzerinden belediyemize gelmeden borçlarını yapılandırıp, dilerseler ödeme yapılabilecekler. Vatandaşlarımız Online olarak Sicil, TC Kimlik veya Vergi Numarası ve belirledikleri şifre ile giriş yaparak başvurularını yapabilecek. Vatandaşlarımızı işlemlerini son güne bırakmaması ve bu fırsattan yararlanması çağrısında bulunuyoruz” denildi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184