Çiftçi kazanırsa ülkemiz kazanır

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Karatoprak’ta mısır silajı yapan çiftçileri tarlada ziyaret etti.

Çiftçi kazanırsa ülkemiz kazanır


Başkan Babaoğlu tarımın önemine değinerek, “Çiftçi kazanırsa, ülkemiz kazanır” mesajını verdi.

Çiftçimizin yanındayız

Hendek Belediye Meclis Üyesi Nusret Göç ve Karatoprak Mahalle Muhtarı Turgut İzci ile birlikte çiftçileri ziyaret ederek bol ve hayırlı kazançlar dileyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Sıcaklığın artmasına rağmen tarlalarında alın teri akıtarak evlerine ekmek götüren çiftçi kardeşlerimizin her zaman yanındayız”dedi.

Yağmur çamur

Türkiye’deki milyonlarca çiftçi gibi Hendek’teki çiftçilerinde alınteri dökerek; gece gündüz, yağmur çamur demeden, zor tabiat koşullarına göğüs gererek üretmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Babaoğlu, tüm bu zorluklara rağmen tarlasından bağından bahçesinden ağırından vazgeçmeyen çiftçilere minnet duyduklarını söyledi.

Toplamsal kalkınma

Hendek’in verimli topraklarında; hem ulusal hem de uluslararası tarım ve hayvancılık ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir potansiyel bulunduğuna dikkat çeken Başkan Turgut Babaoğlu, “Bireysel ve toplumsal kalkınmamızın sağlanması ancak ve ancak tüketimi azaltıp üretimi artırmakla mümkündür. Kullanılmayan tüm devlet arazilerini üretim alanları haline getireceğiz”dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2019, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184