Hendek Belediyesinde Tis Oturumu Gerçekleştirildi

Hendek Belediyesi’nde çalışan işçiler için Hizmet İş Sendikası ile Hendek Belediyesi yetkilileri arasında toplu iş sözleşmesinin 1. Oturumu Hendek Belediyesi Hizmet Binasında yapıldı.

Hendek Belediyesinde Tis Oturumu Gerçekleştirildi


Samimi bir ortamda geçen toplantıda karşılıklı konuşmalar ile idari maddelerin çoğu kabul edildi.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu sözleşmenin 1. oturumunun hayırlı olması temennisinde bulundu. Biz Hendek’e ve Hendek Halkımıza çalışanlarımızla birlikte bir kardeşlik ortamında hizmet vermeye çalışıyoruz ve bu şekilde hizmet vermeye devam etmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Hak-iş İl Başkanı ve Hizmet-iş Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na Belediye imkânları dâhilinde çalışanlarına güzel bir sözleşmeye olanak sunacağından emin olduğunu belirterek teşekkür etti. Gökdemir, imzalanacak olan toplu iş sözleşmesinin Sayın Babaoğlu’nun işçilikten gelmesi sebebi ile işçiyi ve emekçiyi iyi bilen, emeğin alın terinin ücret karşılığının nasıl ve ne denli önemli olduğunun bilincinde olan bir Belediye Başkanımız var! Biz eminiz ki bu sözlenmeden çok iyi bir sonuç çıkar.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2019, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184