Hendek Lojistik Üs Oluyor

Plan çalışmaları devam eden ve 262 hektarı kapsayan Lojistik Depolama Alanı bölgesinde inceleme yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Üretimin ana omurgası olan lojistik hizmetlerinde Hendek Lojistik üs olmaya aday.

Hendek Lojistik Üs Oluyor

 Bu alan tamamlandığında küçük sanayi siteleri ve depolama tesisleri yer alacak” derken MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, “ Ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Alanda Çalışma

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ile birlikte Hicriyre – Güldibi - Beylice mahalleleri sınırları içinde kalan ve 262 hektarı kapsayan Lojistik Depolama Alanı olarak belirlenen bölgede inceleme yaptı. Büyükşehir Belediyesinin daha önce 90 hektarlık alanda yaptığı çalışmanın devamı olan projede; Harita-zemin etüt çalışmaları ve kurum görüşleri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülüyor.

Depolama Ve Sanayi Siteleri

Alanın proje için çok müsait olduğunu ifade eden Başkan Babaoğlu, burada bölgenin jeopolitik konumuna dikkat çekerek, “ Önemli bir ulaşım ağına sahip olan ilçemiz önemli bir projenin plan hazırlıklarını sürdürüyor. Üretimin ana omurgası olan lojistik hizmetlerinde Hendek Lojistik üs olmaya aday. Bu alan tamamlandığında küçük sanayi siteleri ve depolama tesisleri yer alacak. Ekonomik olarak sadece Hendek'e değil ülkemize büyük oranda fayda sağlayacak. Hayırlı olsun” dedi.

Ekonomik Güç

5-6 bin civarında istihdam beklenen projede ilgili bakanlıkların desteğine dikkat çeken Başkan Babaoğlu’ndan bilgiler alan MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı da, “ Hendek’imizde güzel bir çalışmanın planları kurumlar arası işbirliği içinde hazırlanıyor. İlçemize değil bölgemize ve ülkemize büyük oranda katkı sağlayarak, ekonomik güç oluşturacak olan bu depolama alanı projesinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184