HENDEK’Lİ ÇAYRAK TÜRKİYE’DE BİR İLKİ BAŞARDI

Sakaryalı iş adamı Uğur Çayrak’ın sahip olduğu Uğur Bilgi Sistemleri (UBS) firmasının ürettiği yolcu köprüsü Türkiye de bir ilk olarak Diyarbakır Havaalanında kullanılmaya başladı.

HENDEK’Lİ ÇAYRAK TÜRKİYE’DE BİR İLKİ BAŞARDI


Sakarya Hendek ilçesi Akova mahallesinde faaliyet gösteren Uğur Çayrak’ın sahip olduğu Uğur Bilgi Sistemleri (UBS) Türkiye de bir ilk olarak yerli yolcu köprüsü Doğu ve Güneydoğu bölgesinin ilk ve tek körüklü havalimanı olan Diyarbakır’da yerli köprü kullanıma açıldı.

Uçakların başarı ile yanaştığı köprüler sınavı geçerken, herhangi bir sorun yaşanmadığı öğrenildi.
 Uzun yıllardır pist aydınlatma işleri yapan UBS firması ilk yerli körüklerini Diyarbakır Havalimanı’na yerleştirmiş, sayının da artacağı kaydedilmişti.

Türkiye de bir ilki başardı

Türkiye de bir ilki başaran Uğur Çaylak yerli yolcu köprüsü ile alakalı olarak; Artık Dünya’nın Her Şehrine Türkiye’den Uzanan Bir Köprümüz var. Terminal sistemleri ile başlayan, 20 yıla yaklaşan havalimanı tecrübemiz Yerli Yolcu Köprüsü üretimi ile taçlandı. Ürettiğimiz her ürün gibi Yolcu Köprüsü de yüksek kalite anlayışıyla, alanında uzman mühendisler tarafından tasarlanıyor ve özenle imal ediliyor. Ürünlerimizi önce bilgisayar ortamında analiz ediyor, sonra test laboratuvarlarımızda en ağır şartlara göre test ediyor ve kullanım süreleri boyunca sahadan geri bildirim alıyoruz.
Tüm ürünlerimizin her koşulda etkin hizmet vereceğine emin olduktan sonra müşterilerimiz ile paylaşıyoruz.

Apron yerleşimi ve uçak park noktaları tasarımından, hizmete girmesine kadar müşterilerimize en karlı çözümü sunabilmeyi amaçlıyor, her aşamasında yükleniciyi ve işletmeciyi düşünerek, hem bakım hem de yedek parça tedariki noktasında müşterilerimize destek vermeye devam ediyoruz diye açıklama yaptı.

Babaoğlu Başarısını Kutladı

MHP Hendek ilçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Bir Hendekli olarak Sevgili arkadaşım UGUR Çayrak ve şirket çalışanlarından gurur duydum başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Allah işinizi rast getirsin dedi.


Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 12:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Semih Sönmez Gül
Semih Sönmez Gül - 8 yıl Önce

Gurur duydum başarıların devamının nice yeni yatırım yapmayı daha nice yatırımcı çıkmasını cenabı Allah'dan niyaz ederim. Ben yatırımcı olarak 2016 İTİBARİYLE BERABER BEŞ YIL İÇİNDE 30000000 YATIRIM YAPMAYI HEDEFİM DAHİLİNDE YAPMAYI PLANLIYORUM. BÜTÜN GÖRÜŞLERE VE NE İHTİYAÇ VE EKSİK OLAN GÖRÜŞLERE AÇIĞIM. TİCARİ AMAÇLA BİRLİKTE HEDEFİM VAR İNŞALLAH BAŞARMAYA HENDEK HALKIYLA BİRLİKTE İMKANLARIM DAHİLİNDE OLUP PLANLAMAYA ALACAĞIM BÜTÜN HENDEK HALKINA TEŞEKKÜRLERİMİ BORÇ BİLİRİM SAYGIYLA

hakan candan
hakan candan - 8 yıl Önce

Dolandırilma reis hendek ovası çakal yuvası

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184