Karaköse Üçüncü Şubesini Hizmete Açtı

Hendek’te hizmet veren Karaköse Pide-Lahmacun ve kebap salonu üçüncü şubesini törenle hizmete açtı.

Karaköse Üçüncü Şubesini Hizmete Açtı

Hendek’te iki şubesiyle hizmet veren Karaköse Pide-Lahmacun ve Kebap salonu işletme sahibi Kasım Kurt üçüncü şubesini Yenimahalle Servetiye Caddesi üzerinde (Noksel Fabrikası karşısı) hizmete açtı.

Açılış törenine Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Başkan Yardımcıları, MHP Meclis Üyeleri, Söğütlü Belediye Başkan Yardımcısı Turan Çatalbaş, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı Mustafa Turnacı, Eski Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Eski Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli ve Vatandaşlar katıldı.

Üçüncü şubesini açan Kasım Kurt’a hayırlı olsun temennilerini ileten Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu bereketli ve bol kazançlar diledi.

Din Görevlisi Yusuf Bilgiç’in dua etmesinin ardından Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli ve İşletme sahibi Kasım Kurt kurdele kesimini birlikte gerçekleştirdiler.

Lezzetin adresi olan Karaköse Pide-Lahmacun ve Kebap salonu işletme sahibi Kasım Kurt açılışa katılan misafirlere ikramlarda bulunarak katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2020, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184