Küçük Sanayi Esnafı Karayollarından çözüm bekliyor

Hendek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı ve sanayii esnafı her yağan yağış sonrası D-100 Karayolu üzerinden sanayiye yağmur suyunun geldiğini ve sıkıntı yaşadıklarını dile getirerek Karayollarından bu konuya çözüm bulmaları gerektiğini söyledi.

Küçük Sanayi Esnafı Karayollarından çözüm bekliyor

Her yağmur sonrası çamur deryasının D-100 Karayolunun karşısında bulunan Küçük Sanayi sitesine aktığını belirten sanayi esnafı, Karayollarının bu soruna çözüm bulmasını talep ediyoruz.

Hendek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Sedat Demirel yaptığı açıklamada “Öncelikle yaşanan bu afetten dolayı tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Burada ki sorunumuz. Ormandan gelen su burada yapılan benti aşıyor ve su kanalını toprakla dolduruyor.

Kanalın dolmasının ardından buradan taşan suyun tamamı Küçük Sanayi sitemize geliyor. Buradan dere gibi gelen su dükkanlarımıza suyun basmasına neden oluyor. Hatta işyerlerimizin devamına yerleşim bölgesine kadar gidiyor. Yetkililerden istediğimiz.

Bu bentin ön tarafına bir bent daha yapılması ve suyun yola çıkmamasını sağlamaktır. Suyun bu şekilde doğal şekilde deşarj olmasıdır. Bu yapılmadığı takdirde her yağmur sonrası bu sorunla karşılaşacağız. Yetkililerden bunun için önlem alınmasını istiyoruz” diyerek Karayollarına seslendi.

Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Sedat Demirel, Sanayimiz içerisinde Belediyenin yaptığı çalışmalar sonrası hiçbir sıkıntı yaşanmadığını dile getirerek “Sanayi içerisinde D-100 Karayolu kenarında bulunan bent’ten aşan çamur ve suyun sanayi esnafımıza ve sanayi girişi olan yollarımıza büyük zarar veriyor. Bunun dışında hiçbir sıkıntımız yoktur” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184