Sakarya Fuarı Her Yıl Başarısını Katlıyor

GL Platform tarafından düzenlenen Sakarya Tarım Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı, her geçen yıl başarısını katlıyor.

Sakarya Fuarı Her Yıl Başarısını Katlıyor

Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar “Sakarya’da çiftçisinden, sanayicisine ve ticaret erbabına kadar herkes bu fuarda katılımcı olarak yer almak için can atıyor, şehir bu fuarı heyecanla bekliyor. Bu bir başarı ve bu başarı şehirdeki güç birliğinin eseri” dedi.

Bayraktar, bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan fuarın her sene olduğu gibi yine en büyük destekçilerinden olduklarını belirterek “Destek veriyoruz, çünkü bu fuarın hem şehrimizin tanıtımına ve ekonomisine hem de çiftçimize katkısı çok büyük” dedi. Özellikle de çiftçiler için bu fuarın çok önemli olduğunu vurgulayan Bayraktar “Çiftçilerimiz bu fuarda mesleki faaliyetleri ile ilgili yeni teknoloji ve ürünleri tanıma fırsatı bulurken, aynı zamanda farklı şehirlerden gelen çiftçilerle de bilgi alışverişinde bulunuyorlar. Bu açıdan fuarı çok önemsiyoruz” diye konuştu.

Fuar Potansiyeli Artırır
Sakarya’nın, Türkiye'nin önemli bir tarım ve hayvancılık kenti olarak göz doldurduğunu söyleyen Bayraktar “Sakarya ili birçok ekonomik sektörün bir arada olduğu ender illerden biri. Şehir sanayi, tarımsal sanayi ve zirai olarak büyük bir potansiyele sahip. Mevcut üretim sebebiyle tarımsal ticaretin de yoğun. Bu potansiyeli artırmada fuarın büyük bir etkisi olduğuna inanıyorum” diye konuştu. Bayraktar “Artık sektör, bu fuarın sağladığı katkının bilincinde. Fuara katılmak ve ziyaret etmek için herkes birbiri ile yarışıyor. Bu demektir ki fuarın sağladığı ekonomik ve kültürel katkı her geçen yıl giderek artıyor, bu başarıda emeği bulunan, bu güç birliğine katkı koyan herkese teşekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184