Şehrimizin İhracat Rakamlarından Gurur Duyduk

Başkan Yüce, Sakarya iş dünyasının 2020 Aralık ayında tarihinin en yüksek ihracat rakamına ulaşması dolayısıyla SATSO Başkanı Akgün Altuğ’u ziyaret etti. Yüce, “Sakarya, Aralık ayında 572 milyon 844 bin dolarlık ihracat performansı ile tarihinin en yüksek rakamına ulaştı. Sakarya iş dünyamızı üretme azmi ve gösterdiği üstün gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum, gurur duyduk” dedi.

Şehrimizin İhracat Rakamlarından Gurur Duyduk

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ihracatta 2020 yılını başarıyla tamamlayan iş dünyası adına SATSO Başkanı Akgün Altuğ’u ziyaret etti. Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın da yer aldığı buluşmada 2020 Aralık ayında Sakarya’nın 572 milyon 844 bin dolar ile tarihinin en yüksek ihracat rakamına ulaşmasından büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Yüce, üretim ile ihracatta yeni rekorların geleceğine olan inancını yineledi. Yüce, günün anısına 3 bin yıllık geçmişi olan ve Sakarya’da üretimine başlanan Yağcıbedir Halısını SATSO Başkanı Altuğ’a hediye etti. Altuğ ise Yüce’ye Beşköprü motifli plaket takdim etti.

Sakarya üretim şehri

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye iş dünyası adına teşekkürlerimi sunuyorum. Şehrimiz her konuda üretim şehri ve bunu da böyle zorlu bir süreçte ihracatta rekor kırarak bir kez daha ispat etti. Birliktelikten aldığımız bu güçle şehrimiz adına daha güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

İş dünyamızın ihracat rekoru gurur verici

Pandemi koşullarına rağmen üretime devam eden tüm iş dünyasını tebrik eden Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya, Aralık ayında 572 milyon 844 bin dolarlık ihracat performansı şke tarihinin en yüksek rakamına ulaştı. Yıl bazında da 4 milyar 459 milyon dolarlık bir ihracata imza attı. Sakarya iş dünyamızı üretme azmi ve gösterdiği üstün gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. İhracat pazarında oluşan küçülme ve dış talepte yaşanan azalmaya rağmen üretme kabiliyetini sürdüren iş dünyamıza şehrimiz ekonomik göstergelerini sundukları katkılar dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum. İnşallah şehrimiz iş insanlarının yanında olmaya, istişare kültürünü yaygınlaştırmaya devam edecek, birlik ve beraberlikle şehrimize hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2021, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184