Toplu İş Sözleşmesinde İmzalar Atıldı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Hizmet- İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı M.Mesut Gökdemir arasında 2022 yılı toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı.

Toplu İş Sözleşmesinde İmzalar Atıldı

İşçiye 2022’nin ilk 6 ayında %49’a varan zam yapılırken Sendika Başkanı Gökdemir, “İmzamız işinin kararıdır” dedi. Başkan Babaoğlu ise, “Yılın diğer yarısında da devlet memurlarına uygulanan zam kadar zam yapılacak. Ayrıca sosyal yardımlarda %30 zamlandı. Hayırlı olsun” dedi.

Tören Düzenlendi

‘Kocaman bir aileyiz’ diyerek çalışanlarına yönelik sağladığı avantajlar ve hakları her şartta iyileştirip arttıran Hendek Belediyesi, işçilerin yüzlerini güldüren bir karara daha imza attı. Bu kapsamda Hizmet-İş Sendikası ile işçileri ilgilendiren 2022 toplu iş sözleşmesinde işçileri memnun eden karar alındı. Toplu iş sözleşme görüşmelerinin tamamlanmasının ardından Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun makamında Hak-İş Konfederasyonu Sakarya İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir ile birlikte iş sözleşmesinde imzalar atıldı.

İmzamız İşçinin Kararıdır

Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından alınan kararın hayırlı olmasını dileyen Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, “ İşçi kardeşlerimiz için Hendek Belediyesinde verimli geçen toplu iş sözleşmesi görüşmesini yaptık. Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na işçiden yana sergilediği anlamlı, olumlu ve örnek tavır nedeniyle teşekkür ediyoruz. Toplu iş sözleşmesi işçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. Attığımız imza işçinin kararıdır” diye konuştu.

2022 Yılı Zammı Ve Sosyal Yardım

Sadece 2022 yılını kapsayan toplu iş sözleşmesine göre belediye işçilerinin yılın ilk 6 ayını kapsayan dönemde %49’a varan zam alacağını vurgulayan Başkan Turgut Babaoğlu, “İkinci 6 aydan itibaren açıklanacak devlet memurları maaş zammı oranında zam yapılması konusunda anlaşmaya vardık. İşçimiz için 2022 yılında en iyi kararı almaya çalıştık. Çalışanlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Ücret zammının yanında diğer tüm sosyal yardımlara da %30 oranında zam yapıldı. Personellerimizle büyük bir aileyiz. Hendek Belediyesi çalışanlarının tümü bu büyük ailenin en büyük ferdidir. Hayırlı olsun” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184