Ulusoy, Destek Bekliyoruz

Hendek Dikmen Mahallesi Taşımacılar Koop. Başkanı Vahap Ulusoy Pandemi dolayısıyla destek beklediklerini söyledi.

Ulusoy, Destek Bekliyoruz

Hendek Dikmen Mahallesi Taşımacılar Kooperatifi Başkanı Vahap Ulusoy, Pandemi dolayısıyla sıkıntıda olduklarını Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden beklentilerini sıraladı.

Kooperatifte 13 olan minibüs sayımız 4’e düştü. Artık bizde çökmek üzereyiz. Buradan yukarı 4-5 köye bakıyoruz fakat müşteri yok sınırlama var.

 Yolcumuz yok 3 kişi gelip 4 kişi geri dönüyoruz. Vergilerimizi ödüyoruz. Ayrıca Büyükşehir’e durak aidatı ödüyoruz. Kaldırın diyoruz kaldırmıyorlar bize destek olmuyorlar. Sakarya Büyükşehir Belediyesine yazıda yazdık yakın zamanda bırakmak istiyoruz.

Mazot desteği yapsınlar

Bizlere mazot desteği olsunlar bize bir çara bulsunlar. Biz bıraktıktan sonra Karadere, Aksu, Göksu, Kadifekale ve Dikmen biz bu arada hizmet ediyoruz.

 Herkes mağdur olacak. Şu anda biz halka hizmet ediyoruz, bir şey kazamıyoruz. Halk mağdur olmasın diye saatinde gidip geliyoruz. En azından mazot desteği bekliyoruz, vermeseler de artık kendileri gelip çekecek.

 Bu halkı biz bırakmak durumuna geldik. Artık her gün 2 kişi 3 kişiyle gelip gidiyoruz. Bırakın kendi kazancımızı mazot parası çıkmıyor diye konuştu.

Durak sorunu

Biz aşağı yukarı 20-22 yıldır bu durağı kullanıyoruz. Durağımızı arka taraftan alıp ön tarafa getirdiler. Köyden aşağı geldiğimiz için Sakarya’nın en son köyü köyden geldiğimiz için insanlar araçlarını çekiyorlar. Aracınızı alın diyoruz burası bizim durağımız diyoruz, nerden belli sizin durağınız olduğu deniyor. İlçe Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na ilettik fakat durak tabelasını Sakarya Büyükşehir Belediyesinin koyması gerekiyor.

 Bir an öncede durak tabelasının konmasını Sakarya Büyükşehir Belediyesinden bekliyoruz ifadelerine yer verdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184