Zabıta’dan ‘Ekmek’ Denetimi

Denetimlerine ara vermeden devam eden Hendek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekmek üretimi yapan fırınlara yönelik fiyat tarifesi, gramaj ve hijyen kontrollerini arttırdı.

Zabıta’dan ‘Ekmek’ Denetimi

Ekipler Teyakkuzda

Hendek’te bulunan işyerlerine yönelik denetimlerini sürdüren Zabıta ekipleri marketlere ve gıda ürünleri satan işyerlerine yönelik sürdürdüğü gramaj, etiket ve hijyen denetimlerine hızla devam ediyor.

Halk sağlığını korumak amacıyla yapılan denetimler kesintisiz sürerken, şehir merkezi başta olmak üzere ilçe genelinde ekmek ve unlu mamuller üretimi yapan fırınları gezen zabıta ekipleri kurallara uygunluk noktasında denetimler yaptı.

Titiz İnceleme

Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, “ Fırın, market ve gıda üretimi yapan işyerlerine yönelik denetimlerimizi sık sık yapmaktayız. Gramaj, etiket ve hijyen konusundan ciddi tedbirler alıyor, vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına hassasiyetle görev yapıyoruz.

Her hangi bir sıkıntıya rastlanmadı. Ancak kusurlu görülen noktalarda işyerleri hakkında taviz verilmeden gerekli işlemler yapılacaktır. Ayrıca ekiplerimize ulaşan her türlü istek/talep ciddiyetle incelemektedir” denildi. Açıklamada son olarak, denetimlerde kurallara uyan esnaf ve sanatkârlara teşekkür edildi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatma Çakır
Fatma Çakır - 2 yıl Önce

1 marketten margarin 18 TL ye aldım aynı margarin aynı marka öteki markette 13tl bunları sade halkım görüyor

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184