1. Karadeniz Kültür ve Sanat Festivali Başladı

1.Karadeniz Kültür ve Sanat Festivali Hendek Kapalı Pazar yerinde düzenlenen Açılış töreni ile başladı.

1. Karadeniz Kültür ve Sanat Festivali Başladı

Hendek kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, Siyasi parti temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri ve Hendek halkı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Dernek Başkanı Mehmet Paslı yaptığı konuşmada, Bu yıl Karadeniz havalisi kültür ve yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak 1. Düzenlemiş olduğumuz Karadeniz Kültür ve Sanat festivali ne hoş geldiniz.

Bizleri kırmayıp davetimize icabet eden katılan protokol mensuplarımıza değerli davetlilere tüm hemşerilerimize yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim.

Değerli katılımcılar dernekçilik gönül işi olduğu kadar parayla ölçülemeyecek kadar önemli bir davadır.

Bizlerden desteğini esirgemeyen başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye, Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na, çalışmalarımızda bizlere katkıda bulunan değerli sponsorlarımıza, bizleri bir araya getiren ve Dernek çatısı altında toplayıp birlikteliğimizi sağlayan Yönetim Kurulu üyelerimize, Derneğimizin Kadın Kollarında bulunan Kadınlarımıza, bizlerden desteğini esirgemeyen Esnaflarımıza, kısacası emek ve katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum.

Sakaya Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımının konseri ile devem etti.

1. Karadeniz Kültür ve Sanat Festivali Programı

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2022, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184