102 ALİ GAFFAR ANKARA’DA

Şehit Ali Gaffar Okkan Bir Kardeşlik Hikâyesi Projesi kapsamında Diyarbakır’da bulunan “Ali Gaffar” isimli 102 çocuk Hendek Belediyesi’nin misafiri olarak Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın ölüm yıldönümünde Hendek’te olacak.

102 ALİ GAFFAR ANKARA’DA


Diyarbakır Valiliği ve Hendek Belediyesi

Diyarbakır Valiliği ve Hendek Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında yılında 102 Ali Gaffar 23 Ocak’ta Ankara’da olacaklar. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 102 Ali Gaffarla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Tarım ve Köyişleri Bakanı M.Mehdi Eker ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ı ziyaret edecekler.

Panel

24 Ocak Cumartesi Günü saat 11.00 Hendek’te anma programına katılacak olan “Ali Gaffarlar”, saat 14.00’de Elmas Otel’de düzenlenen panele katılacaklar. "Sosyal Barışın Tesisinde Örnek Bir Kişilik Olarak Ali Gaffar Okkan" konulu panele Prof. Dr. Mazhar Bağlı (Sosyolog), Oktay Kaynarca (Oyuncu), Sevda Türküsev (Yeni Şafak Gazetesi Yazarı) ve Sakarya Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Leyla Ekmen Epözdemir katılacak.

 

Doğu ile batı arasında empati

Hendek Başkanı Ali İnci, Hendek Belediyesi olarak ülkemizdeki sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe katkı sağlamak,  şehirlerarası diyaloğu arttırmak, doğu ile batı arasında bir empati oluşturmak için bir proje düşündüklerini bunu çok daha önceleri yapmış bir insan olan Ali Gaffar Okkan'ı referans aldıklarını belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184