15 Temmuz Derneğinde Bayrak Değişimi

15 Temmuz Milli İrade Derneği Hendek Şubesinin Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

15 Temmuz Derneğinde Bayrak Değişimi

15 Temmuz Milli İrade Derneği Hendek Şubesinin 2. Olağan Genel Kurulu sonrası mevcut Başkan Orhan Aydın görevi Selim Sinem’e devretti.

Derneğin Hendek Rasimpaşa Camiinde bulunan şubesinin konferans salonunda gerçekleştirilen 25 Temmuz Milli İrade Derneği Hendek Şubesi Olağan Genel Kuruluna, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikalar Kurulu Üyesi, Ak Parti MKYK Üyesi ve Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca, 25. Dönem Sakarya Milletvekili, eski Hendek Belediye Başkanı, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda 15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkanı Ali İnci, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Sekreter Yardımcısı Ziya Cevherli, önceki dönem Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Meclis Üyeleri, Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Muhtarlar, İşadamları, Esnaflar ve Dernek Üyeleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Kongrenin Divan Başkanlığını Ali İhsan Çokan gerçekleştirirken yardımcılıklarını ise Yunus Özçelik ve Osman Karataş gerçekleştirdi.

Divan oluşturulmasının ardından Hendek Rasimpaşa Camii Müezzini Hamza Bozkurt’un Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan kongre 15 Temmuz görsel ve videoları içeren sinevizyon gösterimi ile devam etti.

15 Temmuz Gazisi o geceyi hatırlattı

Kongrede 15 Temmuz gecesinde yaşanan hain darbe girişimi ve Sakarya Valiliğinde yaşananlara kısaca yer veren Gazi o gecenin tekrar hafızalara gelmesini sağladı.

15 Temmuz Derneği hakkında bilgilendirme

Kongrede söz alan 15 Temmuz Milli İrade Derneği Hendek Şubesi mevcut Başkanı Orhan Aydın Derneğin kuruluş amaçları hakkında bilgiler vererek kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni etti ve yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu.

İnci, Dernek, Darbe ve Gündem hakkında konuştu

15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkanı Ali İnci, 15 Temmuz gecesi yaşananlar hakkında bilgiler verdiği konuşmasında hain darbe girişimi esnasında neler yaşadıklarını, darbe sonrası Derneğin nasıl kurulduğunu ve Ülke gündemine dair bilgilendirmelerde bulunarak seçilecek olan yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu.

15 Temmuz Milli İrade Derneği Hendek Şubesi Yeni Yönetimi

Konuşmaların ardından tek listenin yer aldığı kongrede yapılan oylamalar sonucunda 15 Temmuz Milli İrade Derneği Hendek Şubesinin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu Asil

Selim Sinem

Muhammet Bayri

Muhammed Savaş

Ahmet Keleşoğlu

Bahadır Uslu

Denetim Kurulu Asil

Hızır Özbayraktar

Talip Borazancı

Mustafa Arslan

Yönetim Kurulu Yedek

Salih Çamur

Bedirhan Meydanlı

Samet Kenar

Halit Sarı

Ömer Yavuz

Denetim Kurulu Yedek

Recep Güneş

Özkan Coşar

Burak Arman

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184