15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ SERGİSİ

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı kapsamında, Hendek’te 15 Temmuz Resim Sergisi açıldı.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ SERGİSİ


15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Muammer Sencer Caddesi Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde, 15 Temmuz Şehitleri Resim Sergisi açıldı.

İlçe emniyet müdürlüğü tarafından açılan, 15 Temmuz Darbe Girişimi günü ile ilgili fotoğrafların olduğu sergi vatandaşlar tarafından ilgiyle gezildi.

Etkinlikler kapsamında, Muammer Sencer Caddesi Hendek Belediyesi önünde de, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anı Defteri açıldı. Vatandaşlar 15 Temmuz ile ilgili düşüncelerini anı defterinde paylaştılar. Anı defteri,   17 Temmuz Pazartesi gününe kadar Hendek Belediyesi önünde açık kalacak.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebeti ile 14 Temmuz Cuma günü de saat 16.00 da Hendek Devlet Hastanesi yeni duble yolu üzerinde bulunan alanda, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı açılışı ve fidan dikimi programı yapılacaktır.  



Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184