2021 Olaylı Başladı, Tomruk Yüklü Kamyon Devrildi

Hendek yeni yıla olayla başladı, kamyon devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

Hendek‘te tomruk yüklü bir kamyonun devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Hendek Bayraktepe istikametinden İlçe merkezine doğru seyir halinde olan 54 YC... plakalı tomruk yüklü kamyon, Bayraktepe tesisleri kısmında bulunan  virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek 5 metre yüksekliğindeki istinat duvarı üzerinden başka bir tesisin otoparkına devrildi.

Kaza sonucu kamyon sürücüsü E.A. sürücü mahalinde sıkışırarak yaralanırken, yapılan ihbarlar ile olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hendek İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sıkıştığı yerden kendi imkanları ile çıkan sürücü E.A. güvenli bir bölgeye taşınarak olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hendek Devlet Hastanesine oradan da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kaza sonucu kamyon üzerinde bulunan tomrukların diğer işletme önünde bulunan bir minibüse de çarpması sonucu ufak çapta maddi hasar meydana gelirken, olay esnasında işletme ve bölgede kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2021, 20:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan
Hakan - 3 yıl Önce

Direksiyon hakimiyetinden çok fren patladığı daha doğru olacaktı o hızlı oraya girilmeyeceğini herkez bilir.Sürekli indiriyorlar araç kontrollerinin tam yapılmadığını düşünüyorum bu kaza ne ilk nede son yapılması gerekenler yapılmadığı sürece devam edecek

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184