29 Ekim Coşkusu Sürpriz Teklifle Son Buldu

Hendek’te yaklaşık 150 motosiklet tutkununun katıldığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şehir turu izleyenleri büyüledi.

29 Ekim Coşkusu Sürpriz Teklifle Son Buldu


Hendek Bayraktepe Tesislerinde bir araya gelen yaklaşık 150 motosiklet sürücüsü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle motosikletlerine taktıkları Türk bayraklarıyla Şehir turu yaptı.
Trafik Ekipleri tarafından Şehir içi trafik güvenliğinin sağlanmasının ardından Hendek Bayraktepe Tesislerinden başlayan ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun da katıldığı Şehir turu D-100 Karayolu, Yeni Mahalle ve Üniversite Caddesinin ardından Hendek Cumhuriyet Meydanında son bulurken, motosiklet tutkunlarının Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okumasının ardından Şehir turu sona erdi.
Fener alayına davet

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, siz motor severlere bu anlamlı günde İlçemize yapmış olduğunuz ziyaret ve etkinlik için teşekkür ediyoruz. Bu anlamda unutulmuş geleneklerimizden bir tanesi olan Fener Alayı için bu akşam saat kulesinden başlamak kaydıyla tüm Hendek halkımızı fener alayına davet ediyorum diye konuştu.

Keyif verebildiysek ne mutlu

Etkinlik ile ilgili konuşan Motosiklet tutkunu Hakan Bozkurt, Cumhuriyetin 96. Yılında hep beraber coşkulu bir şekilde kutlama yapalım istedik. Bir nebze başarabildiysek, İlçemize keyif verebildiysek ne mutlu bize. Bir sonraki organizasyonda daha büyük bir katılım ile herkesi bekliyoruz diye konuştu.
Meydanda Evlilik teklifi

Konuşmaların ardından Alper Özsoy isimli motosiklet tutkununu mikrofona davet eden Babaoğlu, senin bir yaran varmış o yarayı şimdi tamir edecez. İçindeki duyguları herkesin içinde duymak istiyoruz diyerke mikrofonu Alper Özsoy'a bıraktı.

Çevrede bulunan Vatandaşların alkışlarıyla ile birlikte sevgilisinin önünde diz çöken Alper, hayatının benimle devam etmesini ve finish çizgisini seninle geçmek istiyorum diyerek cebinden tek taş yüzüğü çıkardı ve gönlünü kaptırdığı kendisi gibi motosiklet tutkunu olan kız arkadaşı Seda Fulya Tan’a yüzlerce kişinin önünde evlilik teklifinde bulundu.

Büyük şaşkınlık yaşayan Tan erkek arkadaşının sorusuna "evet" cevabı vererek kabul etmesi meydanda bulunan Vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılık buldu.


Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2019, 01:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184