29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Törenle Başladı

Hendek’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Törenle Başladı

Yoğun Katılım

Törene Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Mesut Eyigün, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Sercan Candan, SAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüştü Yeşil, gaziler, askeri erkân, bürokratlar, belediye daire müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Anıta Çelenk Sunuldu

Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Cumhuriyetimizin 99.yılı münasebetiyle gerçekleşen çelenk sunum töreninin ardından protokol mensupları vatandaşlarla birlikte günün anısına fotoğraf çektirdi.

Kutlama Programı

Kutlamalar 29 Ekim Cumartesi günü saat 09.30’da Kaymakam Halil İbrahim Acır’ın makamında tebrikleri kabul etmesiyle devam edecek. Ardından saat 10.00’da Hendek Yeni Spor salonunda kutlama programı düzenlenecek.

Başkan Babaoğlu tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramını bir kez daha kutlarken yapılacak olan kutlamalara tüm vatandaşları davet etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2022, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184