2.OSB’DE MOBİLYA FABRİKASI DEPOSUNDA YANGIN

Hendek’te kurulu 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir mobilya fabrikasında yangın çıktı.

2.OSB’DE MOBİLYA FABRİKASI DEPOSUNDA YANGIN


Büyükşehir Belediyesi Hendek ve Akyazı İtfaiye Grup Amirliklerinden itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Sakarya Merkez, Dörtyol Grup Amirliği ile Geyve Grup Amirliği'nden de takviye itfaiye ekipleri istendi.

Hendek Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu Sakaryalı İşadamı Birol Öner'e ait fabrikanın mobilya deposunda başlayan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Çok sayıda itfaiye ekibi yangın yerinde.

Rüzgarında etkisiyle büyümeye devam eden yangın için Sakarya Büyükşehir Belediye İtfaiyesi istirahatte olan personeli mesaiye çağırdı. Hendek OSB'ye itfaiye ekipleri su takviyesi yapıyor.

Hendek OSB'de ki mobilya fabrikasında itfaiye ekipleri fabrikanın ana deposunda ki yangını söndürmeye çalışırken, yangının imalat bölümüne ve diğer fabrikalara sıçramaması için soğutma çalışması yapıyor.

Sakaryalı işadamı Birol Öner’e ait mobilya fabrikasında çıkan yangın çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi ile büyük oranda kontrol altına alındı. Fabrika da büyük hasara neden olan yangın depoda kısmen devam ediyor.

İtfaiye ekiplerine ayran dağıtıldı. Ekipler yoğun mücadelesi sonrası bitkin düştüler. Hendek OSB’de ki yangın tamamen söndürülmediği için eleman ve su takviyesine devam ediliyor.

Zaman zaman rüzgarın etkisiyle alevlenen yangına itfaiye anında müdahale ediyor.

Hendek OSB'de ki fabrika yangınında büyük hasar meydana geldi. Fabrika yöneticileri olay yerinde. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü olay yerine gelerek fabrika yöneticilerine geçmiş olsun dileklerini iletip itfaiye ekiplerinden bilgi aldı.

Birol Öner'e ait mobilya fabrikası kullanılamaz hale geldi.























Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2018, 20:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184