6 Gün Sonra Acı Haber

6 gün önce kaybolan Hendekli Halil Özer’i arama çalışmaları acı sonla bitti.

6 Gün Sonra Acı Haber

27 Ekim’de evinden çıkmasının ardından kendisinden haber alınamayan Hendekli Halil Özer’i arama çalışmalarından acı haber geldi.

Kocaeli'nin Çayırova İlçesinde yaşayan parkinson ve alzheimer hastası Hendekli Halil Özer’in 27 Ekim Çarşamba günü kahvehaneye gitmek için evinden ayrılmasının ardından uzun süre evine dönmemesi sonrası endişelenen Ailesi polise başvurarak daha yaşlı ve hasta adamı sokak sokak aramaya başladı.

Sokak sokak arandı

Özer Ailesi tarafından kaybolan Halil Özer sokak sokak aranırken Halil Özer’in resminin yer aldığı kayıp ilanları İlçenin dört bir tarafına asıldı ve güvenlik kameraları görüntülerinden kaybolan Halil Özer’in en son Gebze Mutlukent civarında otobüsten indiği tespit edlerek obölgede arama çalışmaları yoğunlaştırıldı.

Dere yatağında bulundu

Arama çalışmaları devam ederken bu sabah saatlerinde Gebze Güzeltepe bölgesinde belirlenen bölgede kalabalık bir şekilde arama çalışmaları yapıldığı esnada Kuşdere mevkiinde bulunan dere yatağında Halil Özer’in cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi.

Adli tıp’a sevk edildi

Yaşananların ardından Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı ilk incelemede Özer’in vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadığı fakat kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumuna sevk edildiği öğrenildi.

Hendek’te defnedilecek

Anadolu Ajansı Hendek Muhabiri, Hendek Gündem ve Hendek Tv Genel Koordinatörü Gürkan Özer'in de Amcası olan Halil Özer'in Adli Tıp Kurumunda yapılacak otopsi işlemlerinin ardından memleketi Hendek’te toprağa verilmesi bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184